Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Παραβιάστηκε η Vodafone και κλάπηκαν δεδομένα 2.000 πελατών

Παραβιάστηκε η Vodafone και κλάπηκαν δεδομένα 2.000 πελατών VodafoneΈνας εκπρόσωπος της Vodafone UK αναγνώρισε μια παραβίαση δεδομένων που εξέθεσε τα προσωπικά στοιχεία περίπου 2.000 πελατών της εταιρείας.Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και η Vοdafone κατηγορεί μια third-party εταιρία που χειρίζεται τα εταιρικά δεδομένα.
«Το περιστατικό αυτό ξεκίνησε από εγκληματίες που χρησιμοποίησαν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικούς πρόσβασης που ....
αποκτήθηκαν από μια άγνωστη πηγή εκτός της Vοdafone», δηλώνει η Vοdafone. «Τα συστήματα της Vodafone δεν εκτέθηκαν ή παραβιάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο.»

Σύμφωνα με μια εσωτερική έρευνα, οι εγκληματίες πήραν στα χέρια τους στοιχεία όπου περιλαμβάνονταν ονόματα πελατών, αριθμοί κινητών τηλεφώνων, κωδικοί τραπεζών και τα τέσσερα τελευταία ψηφία των τραπεζικών λογαριασμών.
Ο αριθμός των ατόμων που υπέστησαν την παραβίαση δεδομένων εκτιμήθηκε ότι ήταν 1.827. Η εταιρεία προσθέτει ότι δεν υπήρξε απώλεια στοιχείων πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών κατά την παραβίαση.
Η Vodafone αναφέρει, επίσης, ότι οι λογαριασμοί των πελατών που....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr