Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Eταιρεία τεχνολογίας θέλει να φέρει την επανάσταση στο μανικιούρ σας και να το «ζωντανέψει


metaverse-μανικιούρ μανικιούρΜια νέα εταιρεία τεχνολογίας θέλει να φέρει την επανάσταση στο μανικιούρ σας και να το «ζωντανέψει».
Η Metaverse Makeovers λάνσαρε ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή της MM Nails, που καταγράφει «ζωντανά» τα 3D βίντεο των νυχιών σας και τα στέλνει στους φίλους σας.
Πολλά κορίτσια που αγαπούν την περιποίηση των νυχιών και την ανάδειξή τους, σίγουρα θα το λατρέψουν. Η εφαρμογή δίνει μια νέα διάσταση στον κόσμο της ....
διακόσμησης νυχιών, εκείνη που πλέον εμπλέκει και την τεχνολογία και όχι μόνο την φυσική υπόσταση των νυχιών. Ένα 3D ολόγραμμα κάνει όλη τη «δουλειά».
                         Top-Down-Popping μανικιούρ
Η λειτουργία του ολογράμματος στη δωρεάν εφαρμογή iOS επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν κινούμενες εικόνες σε φωτογραφίες των νυχιών τους (σκεφτείτε πυροτεχνήματα, αστραφτερά και υπερκίνητα ζωάκια). Μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν τα βίντεο και να τα μοιραστούν στα social media. Οι φίλοι των χρηστών της εφαρμογής δεν χρειάζεται να έχουν την εφαρμογή εγκατεστημένη, για να δουν τις γλυκές «δημιουργίες» σας.
“Εικονικά GIFs προβάλουν ξαφνικά από την επιφάνεια των νυχιών μας, που έχουμε στολίσει με ένα υπέροχο μανικιούρ”, δήλωσε στο Mashable, η Thea Baumann, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Metaverse Makeovers. “3D emoji πετάγονται έξω από τα δάχτυλά σας”.
                       nails μανικιούρ
Αυτό που δεν είναι και ότι καλύτερο αφορά τη δημιουργία καλλιτεχνικού ολογράμματος των νυχιών για κοινόχρηστη χρήση. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι δωρεάν, το ολόγραμμα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr