Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

H Google πιθανώς σχεδιάζει να αναπτύξει μια οθόνη ολόγραμμα για το Google Glass

glass_2565322b Glass
Το Google Glass μπορεί να παρουσιάσει τεχνολογία Magic Leap τελικά.Το επερχόμενο πρόγραμμα Google Glass, επονομαζόμενο και ως Aurora, εξακολουθεί να βασίζεται στην παλιά τεχνολογία, και οι χρήστες εξακολουθούν να βλέπουν επίπεδες εικόνες υπερτιθέμενες σε έναν 3D κόσμο. Όχι πια, η Google πιθανώς σχεδιάζει να αναπτύξει μια οθόνη ολόγραμμα για το Glass.
Ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αναρτήθηκε στο USPTO δείχνει μια «οθόνη που φοριέται στο κεφάλι» η....
οποία θα δείχνει ολογράμματα όπως αναπτύχθηκαν από την Google. Παρόμοια με το HoloLens της Microsoft, η εταιρεία θέλει να αναπτύξει μια συσκευή που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας που δεν περιορίζεται από οθόνες πια και φέρνει όλες τις πληροφορίες που εμφανίζονται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων σαν να είναι πολύ πιο κοντά, από ότι στις απλές οθόνες. Καταχωρημένο το Μάρτιο του 2014, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει την έρευνα της Google σχετικά με το πώς θα μπορούσε να συγχωνεύσει τη νέα αυτή τεχνολογία απεικόνισης με AR.
Αυτή τη στιγμή είναι ίσως πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με το τι θα κάνει η Google με το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον το HoloLens της Microsoft θα έχει κατά πάσα πιθανότητα κάποιο νέο ανταγωνισμό, αλλά όχι προς το παρόν. Δεν είναι μυστικό ότι η Google αναπτύσσει μια νέα γενιά του Glass που υπόσχεται να είναι πιο ανθεκτικά, με καλύτερο ραδιοφωνικό πομπό WiFi εξασφαλίζοντας ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος ζώνης, σε συνδυασμό με μεγαλύτερες οθόνες, και επίσης μια μεγαλύτερη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Είναι απίθανο η Google θα αναπτύξει δύο ξεχωριστές έξυπνες συσκευές eyeware
Είναι πολύ πιθανό το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας να συμμετέχει στο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr