Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ρώσος επιστήμονας έγινε πειραματόζωο

Ρώσος επιστήμονας έγινε πειραματόζωο - Εκανε στον εαυτό του ένεση με το βακτήριο της «αιώνιας ζωής» Αν ένα βακτήριο 3,5 αιώνων εξασφάλιζε τη νιότη και την υγεία σε κάποιον, θα έκανε ένεση με αυτό στον εαυτό του; Ο Ανατόλι Μπρουτσκόφ δεν αναρωτιέται πια. Το έκανε.
Ο Ρώσος επιστήμονας του πανεπιστημίου της Μόσχας αποφάσισε να γίνει πειραματόζωο, αναζητώντας το κλειδί για την αιώνια νιότη. Ετσι, αποφάσισε να δοκιμάσει το βακτήριο που ενδεχομένως να κρύβει το μυστικό της μακροζωίας.....

Το βακτήριο, με το όνομα βάκιλος F, έχει παραμείνει ζωντανό σε μόνιμα παγωμένο υπέδαφος για εκατομμύρια χρόνια. Οι επιστήμονες το δοκίμασαν σε ποντίκια και ανθρώπινα κύτταρα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Μπρουτσκόφ, ο οποίος αποφάσισε να το εισάγει με ένεση στον οργανισμό του.
«Αρχισα να δουλεύω περισσότερο, δεν έχω αρρωστήσει με γρίπη τα τελευταία δύο χρόνια», είπε για τις συνέπειες αυτής της απόφασής του, μιλώντας στην εφημερίδα The Siberian Times. «Μετά από επιτυχή πειράματα σε ποντίκια και μύγες, σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάσω την αδρανοποιημένη βακτηριακή καλλιέργεια», πρόσθεσε. Οπως εξήγησε, δεν φοβήθηκε ότι κινδύνευε, καθώς ίχνη του βακτηρίου υπάρχουν στο νερό της περιοχής του Γιακούτ, οι κάτοικοι του οποίου- όπως είπε- φαίνεται να ζουν περισσότερο σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους.
Αν και δεν πρόκειται για....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr