Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Οι Anonymous «βγάζουν τις κουκούλες» των μελών της Κου-Κλουξ-Κλαν

ku klux klanΠόλεμο ενάντια στην Κου-Κλουξ-Κλαν κήρυξαν οι Anonymous την Τετάρτη, ανακοινώνοντας την πρόθεσή τους να αποκαλύψουν την ταυτότητα 1.000 μελών της αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης, με αφορμή την πρώτη επέτειο από τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον, που βάφτηκαν με αίμα.
Συγκεκριμένα δια μέσου του επίσημου ,λογαριασμού τους στο Twitter οι Anonymous, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν στις 24 Νοεμβρίου την ημέρα της επετείου των ...
διαδηλώσεων στο Φέργκιουσον, να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα περί των 1000 ενεργών μελών της οργάνωσης.
Όπως διευκρινίζουν ένας εκ των χάκερ της ομάδας εργαζόταν επί ένα ολόκληρο χρόνο και έχει καταφέρει να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο λογαριασμό Twitter της KKK και έχει καταφέρει να εξάγει τα δεδομένα περίπου 1.000 μελών της.
«Κου Κλουξ Κλαν, ποτέ δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε», τονίζει η ομάδα σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις Pastebin. «Μετά από στενή παρακολούθηση, που διάρκεσε πολύ καιρό, είμαστε πλέον σίγουροι για την ορθότητα των δεδομένων που έχουμε και που αφορούν την οργάνωσή σας. Είστε αποτρόπαιοι. Ποινικοί. Είστε πολλά περισσότερα από εξτρεμιστές, από μια ομάδα μίσους. Λειτουργείτε περισσότερο σαν τρομοκράτες και θα πρέπει να αναγνωρίζεστε και να αντιμετωπίζεστε ως τέτοιοι», συμπλήρωναν στην ανακοίνωσή τους, απευθυνόμενοι στα μέλη της ΚΚΚ.
«Είστε τρομοκράτες που κρύβεστε πίσω από ένα σεντόνι και έχει παρεισφρήσει σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας. Το απόρρητο πια δεν υπάρχει για την ΚΚΚ στον κυβερνοχώρο. Βάφετε τα χέρια σας με αίμα εδώ και 200 χρόνια», συμπληρώνει η ανακοίνωση.
Όπως διευκρινίζει η ομάδα των χάκερς, τα ονόματα 1000 μελών της ΚΚΚ και οργανώσεων παρόμοιας ιδεολογίας θα δοθούν στη δημοσιότητα, σε μία επιχείρηση μεγάλης κλίμακας που ονομάζεται «Operation KKK».
Η ίδρυση της πρώτης Κου Κλουξ Κλαν χρονολογείται στις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr