Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

To ‘KeyRaider’ iOS malware στοχεύει τις jailbroken συσκευές

KeyRaider: Το iOS malware που στοχεύει τις jailbroken συσκευές KeyRaider

Περισσότεροι από 225,000 λογαριασμοί Apple έχουν εκτεθεί σε κίνδυνο. Τα Credentials περισσοτέρων από 225,000 λογαριασμών της Apple έχουν κλαπεί από ένα προηγμένο κακόβουλο λογισμικό που στοχεύει στις συσκευές iOS.

Το malware, με την ονομασία Key Raider, επιτρέπει στους επιτιθέμενους να κατεβάσουν εφαρμογές από το Apple App Store χωρίς να πληρώνουν ή να κλειδώνουν..
συσκευές αντί λύτρων.
«Πιστεύουμε πως αυτή είναι η μεγαλύτερη γνωστοποιημένη κλοπή λογαριασμών Apple που έχει γίνει από ένα  malware,» έγραψε ο Claud Xiao του Palo Alto Networks σε ένα blog post.
Το Palo Alto Networks γνωστοποίησε στην Apple τον KeyRaider την 26η Αυγούστου και παρείχε τις κλέμμενες πληροφορίες των λογαριασμών, έγραψε ο Xiao.
Το Key Raider μπορεί να επηρεάσει μόνο εκείνες τις συσκευές που είναι jailbroken. Το Jailbreaking αφαιρεί όλες τις προστασίες της Αpple που περιορίζουν ποιά apps μπορούν να εγκατασταθούν στη συσκευή. Η εταιρεία Apple συμβουλεύει τους χρήστες να μην πραγματοποιούν jailbreaking για λόγους ασφαλείας.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr