Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η Microsoft παρουσίασε ένα νέο σχέδιο για την ιστοσελίδα της

Microsoft Design microsoftΤο νέο design απέχει κατά πολύ από τις σελίδες της Microsοft που γνωρίζαμε, από πολλές διαφορετικές απόψεις.
Η νέα σελίδα (μπορείτε να την βρείτε στο τέλος της δημοσίευσης), φαίνεται να σχεδιάστηκε από την αρχή, όχι μόνο για να δείχνει διαφορετική, αλλά και για να παρέχει πρόσβαση σε χρήσιμο περιεχόμενο.....

Μπορείτε, για παράδειγμα, να μάθετε περισσότερα για το σχεδιασμό της νέας σελίδας της Microsoft, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και την εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια.
Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος κάθε οθόνης (υπολογιστές, tablets, και smartphones).
Όπως έχουμε παρατηρήσει ήδη, από τότε που έφυγε ο Steve Ballmer, και πήρε τη θέση του ο Satya Nadella, η εταιρεία πραγματοποιεί πολύ σημαντικές αλλαγές. Έχουμε δει ήδη, αναδιοργάνωση στο προσωπικό, διαχωρισμό από την Nokia, μαζί με πολυάριθμες απολύσεις, νέες επιθετικές στρατηγικές marketing, και μια πιο «στενή» σχέση με τους πελάτες της εταιρείας.
Δεν εννοούμε βέβαια τις παρακολουθήσεις που πραγματοποιούν τα Windows 10, αλλά την ιδέα του προγράμματος Windows Insider.
Όπως φαίνεται ο κ. Nadella θέλει μια νέα Micrοsoft που....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr