Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Εθισμένος στο Facebook;

facebook bed FacebookΟι χρήστες του Facebook ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο καταναγκαστικά και ορισμένοι έχουν πει ψέματα για να μην παρευρεθούν σε μια κοινωνική εκδήλωση για να μπορούν να ελέγχουν το Facebook, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.Ορισμένοι χρήστες αισθάνονται ότι η χρήση που κάνουν στο Facebοok είναι καταναγκαστική. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι επισκέφτηκαν στο Faceboοk στις 24 Αυγούστου 2015. Ένας στους επτά ανθρώπους στη γη χρησιμοποιεί σήμερα το κοινωνικό δίκτυο. Το Facebοok είναι πανταχού παρόν στη ζωή μας και αισθανόμαστε συχνά την...
ανάγκη να ενημερώσουμε την σελίδα μας κατά τη διάρκεια κάθε κοινωνικής περίστασης.

Απόδειξη της αύξησης χρήσης του Facebook είναι τα έσοδα που ανακοινώνει η εταιρεία και το γεγονός ότι 1.490.000.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο.
Η έρευνα που παρουσιάζουμε παρακάτω δείχνει κάποιες αποκαλυπτικές τάσεις στον τρόπο που έχει μπει το Facebook στη ζωή μας.Η έρευνα διεξήχθη από τη Stop Procrastinating – μια εταιρεία παραγωγικότητας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ZDNet, από την Eileen Brown.
Η εταιρεία ζήτησε πληροφορίες, από 2000 ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Facebook τακτικά και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ανησυχεί για ότι η χρήση που κάνουν στο Facebook είναι καταναγκαστική.
Η έρευνα διεξήχθη από τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr