Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η πρώτη κυρτή οθόνη για υπολογιστή

Philips Brilliance Curved UltraWide Philips Philips Philips PhilipsΗ MMD, εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, παρουσιάζει την πρώτη κυρτή της οθόνη για υπολογιστές. Η 34 ιντσών Brilliance Curved UltraWide οθόνη αναδιπλώνεται γύρω από τη γραμμή όρασης του χρήστη για να δημιουργήσει μια πραγματικά καθηλωτική, εξειδικευμένη εμπειρία, ενώ τα γραφικά συμπληρώνονται με πλούσιο DTS™ ενισχυμένο surround ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων.
Με οθόνη UltraWide και ανάλυση....
Quad HD, με χρώματα sRGB και MultiView, το νέο μοντέλο 34 ιντσών με τις ελκυστικές καμπύλες θα ενισχύσει και την παραγωγικότητα των επαγγελματιών.
Κυρτή οθόνη και πανίσχυρος ήχος για απόλυτη συγκέντρωση
Με τη φασαρία που δημιουργείται από τις φωνές, τα τηλέφωνα και την κίνηση των εργαζομένων, τα γραφεία είναι γεμάτα περισπασμούς για όσους ζητούν απόλυτη συγκέντρωση για να διεκπεραιώσουν την εργασία τους. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μείνει κανείς συγκεντρωμένος από μία οθόνη που καμπυλώνει απαλά γύρω του και δημιουργεί έναν πιο προσωπικό χώρο;
Η νέα Brilliance Curved UltraWide οθόνη τοποθετεί το χρήστη στο επίκεντρο του χώρου εργασίας. Από κοντά, η αντίληψη είναι πως η οθόνη είναι εντελώς αφιερωμένη στο άτομο που κάθεται στο γραφείο. Το κυρτό σχήμα επιτρέπει στους χρήστες να στρίψουν το κεφάλι τους λιγότερο για να δουν το περιεχόμενο στα άκρα της οθόνης. Το γυαλί από άκρη σε άκρη και το εξαιρετικά στενό πλαίσιο ενισχύουν την απρόσκοπτη εμφάνιση, μεγαλώνοντας την περιοχή προβολής.
Ο Artem Khomenko, Product Manager EMEA της MMD, αναφέρει, “Η κυρτή οθόνη φέρνει τα άκρα και τα pixel πιο κοντά στο χρήστη, κάνοντας την εμπειρία θέασης πιο άνετη. Οι θεατές κάθονται στην οθόνη τους υπολογιστή τους πιο κοντά από ότι στην τηλεόραση, έτσι η καμπυλότητά της προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εργασίας με ελάχιστη διάσπαση προσοχής.”
Η εμπειρία ενισχύεται από την ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου της οθόνης, τη σουίτα εμπλουτισμού ήχου DTS™, με την οποία τα ενσωματωμένα ηχεία επεκτείνουν και ζωντανεύουν την ηχητική εικόνα, βελτιώνουν την ευκρίνεια και ενισχύουν τα surround εφέ των μπάσων.
Με τόσο εξαιρετικά γραφικά και ήχο να τους περιβάλλει, οι χρήστες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για την αιχμαλωσία τους. Στην πραγματικότητα, αν κάτι αποσπάσει την προσοχή τους θα είναι η εκπληκτική εμφάνιση της ίδιας της οθόνης. Εμπνευσμένη από τις καμπύλες του περιβάλλοντος, το λείο, κομψό φινίρισμα και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής η οθόνη αναβαθμίζει κάθε επιφάνεια εργασίας.

Απόδοση εικόνας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Εκτός από τις καινοτόμες κυρτές γραμμές της, η νέα 34 ιντσών Brilliance οθόνη έχει και έξοχη απόδοση. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και ευκρινή, χάρη στο CrystalClear, την UltraWide Quad HD απεικόνιση, την τεχνολογία AH-IPS LCD και την ανάλυση 3440×1440. Η οθόνη μπορεί να διακρίνει μεταξύ ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων, στοιχείο που εξασφαλίζει την ομαλότητα των διαβαθμίσεων. Επίσης παρέχει υποστήριξη κατά 99% των sRGB χρωμάτων, χαρακτηριστικό ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της χρωματικής πιστότητας σε διάφορες εφαρμογές και συσκευές.
Με το πρότυπο UltraWide 21:9, υπάρχει άφθονος χώρος για το άπλωμα πολλαπλών εφαρμογών σε περιόδους βαριού multitasking. Οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να δουν δίπλα-δίπλα συγκρίσεις χωρίς να εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ παραθύρων, να διαβάσουν κείμενο και στοιχεία με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση για άκοπη συγκέντρωση ακόμα και όταν η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα όπως με το MultiView. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να παρακολουθούν περιεχόμενο από πολλαπλές συσκευές δίπλα-δίπλα, κάνοντας το περίπλοκο multitasking πολύ ευκολότερο.
Η απόδοση της εικόνας αποκτά επιπλέον ώθηση από τις ....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr