Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μήπως παρατηρήσατε μια μικρή αλλαγή στο εικονίδιο των «Φίλων» σας στο Facebook;

facebook friends facebookΜήπως παρατηρήσατε μια μικρή αλλαγή στο εικονίδιο των «Φίλων» σας στο  Facebook; Η Caitlin Winner, είναι διευθύντρια σχεδιασμού στο Facebook, και με μια δημοσίευση εξηγεί γιατί άλλαξε το εικονίδιο.
Ουσιαστικά η μικρή φωτογραφία παρουσιάζει δύο απρόσωπες φιγούρες ενός άνδρα και μιας ...
γυναίκας.
Όπως θα παρατηρήσετε στην παρακάτω εικόνα ενώ η ανδρική μορφή είχε στρογγυλεμένους ώμους, η θηλυκή μορφή είχε μια περίεργη εσοχή στον ώμο στην αριστερή πλευρά, και βέβαια η αντρική μορφή είχε τοποθετηθεί μπροστά της. Στο παλιό εικονίδιο η γυναικεία φιγούρα φαίνεται μικρότερη από τον άντρα.

«Υπέθεσα ότι ενώ δεν υπήρχαν κακές προθέσεις κάτι με προσέβαλλε» ανέφερε η Caitlin Winner.
Έτσι βάλθηκε να κάνει εκ νέου τα εικονίδια του Facebook. Έτσι στο νέο εικονίδιο παρατηρούμε πιο στητούς ώμους στη γυναικεία μορφή, ένα διαφορετικό κούρεμα, και φυσικά το ότι η γυναίκα βρίσκεται μπροστά από τον άντρα.
Σαν γυναίκα, που σπούδασε σε κολέγιο γυναικών, δεν ήταν δύσκολο να διαβάσει τον συμβολισμό του παλιού εικονιδίου, η γυναίκα ήταν κυριολεκτικά στη....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr