Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρον. συσκευών υπό την απειλή κουρέματος

Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρον. συσκευών υπό την απειλή κουρέματος πωλήσειςΚατακόρυφη άνοδο παρουσιάζουν οι πωλήσεις ακριβών ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς πολλοί καταναλωτές προσπαθούν μέσω καρτών να σπρώξουν ρευστό επενδύοντας και σε είδη τεχνολογίαςΕκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρον. συσκευών υπό την απειλή κουρέματος
Η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, σχετικά με την μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις ηλεκτρικών και....
ηλεκτρονικών συσκευών, υπό την απειλή ενός κουρέματος των καταθέσεων, φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην περίπτωση των προϊόντων της Apple και άλλων ακριβών μοντέλων smartphones, tablets και υπολογιστών διαφόρων κατασκευαστών.
Στο θέμα αναφέρθηκαν πρώτα κάποια αμερικανικά sites, ακολουθώντας τη λογική ότι το κλίμα αβεβαιότητας και η απειλή απώλειας αποταμιευμένου κεφαλαίου οδηγεί τους Έλληνες καταναλωτές στην εσπευσμένη αγορά πολυτελών προϊόντων. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες για παράδειγμα και στη Ρωσία, προτού υποτιμηθεί για ακόμα μια φορά το ρούβλι, όταν οι Μοσχοβίτες σχημάτιζαν ουρές έξω από τα Apple Stores.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αφού οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποφεύγουν για την ώρα οποιαδήποτε επίσημο σχόλιο, από το προηγούμενο Σάββατο στις 4 Ιουλίου έχουν ανέβει κατακόρυφα οι πωλήσεις ακριβών ηλεκτρονικών προϊόντων, καθώς πολλοί καταναλωτές προσπαθούν μέσω καρτών (πιστωτικών και χρεωστικών) να σπρώξουν ρευστό επενδύοντας και σε είδη τεχνολογίας.
Όπως λένε ορισμένοι πωλητές, εκεί που κάποιος σκεφτόταν να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr