Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Νέα συνεργασία Blackberry και Google

BlackBerry Android BlackberryΝέα δυνατή συνεργασία ανακοινώθηκε για την Google και την καναδική κατασκευάστρια κινητών προηγμένης τεχνολογίας Blackberry. Στόχος της συνεργασίας η εφαρμογή σημαντικών features του BES12 στην πλατφόρμα Android σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Black Berry, John Chen.
Όλα δείχνουν πως η κατασκευάστρια εταιρεία  θα βοηθήσει στην βελτίωση της ασφάλειας της πλατφόρμας Android. Οι δύο εταιρείες θα ωφεληθούν η μια απ’ τα ....
πλεονεκτήματα της άλλης, η Black Berry θα συμβάλλει με την τεχνογνωσία της ενώ η Google παρέχει απεριόριστες δυνατότητες με την τεράστια αγορά στην οποία απευθύνται το Android.
Το BES12 που τρέχει ήδη το λειτουργικό σύστημα Android Lollipop, θα υποστηρίζει στο εξής και το Google Play for Work, ώστε να γίνει ευκολότερη η εστίαση στην διαχείριση των εφαρμογών.
Δηλώσεις της Black Berry αναφέρουν πως τα νέα χαρακτηριστικά του BΕS12 θα διατίθενται μέσω του Android και θα διευκολύνουν την ασφάλιση των επιχειρήσεων και των personal data στις συσκευές των χρηστών.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει «Έχουμε θέσει νέα επίπεδα κρυπτογράφησης στο hardware. Μετά την ενοποίηση με το Google Play for Work, θα παρέχονται περισσότερες δυνατότητες στην διαχείριση εφαρμογών, πρσφέροντας έτσι στους χρήστες μια ολοκληρωμένη Android εμπειρία».
Η κυκλοφορία νέου smartphone BES12 12.2 αποτελεί μάλλον το πρώτο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr