Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Smartphone αλλάζει μορφή χάριν σε 3 αναδιπλώμενες οθόνες!PaperFold-shape-changing-smartphoneΜπορεί ακόμα να βλέπουμε τα πρώτα ψήγματα της τεχνολογίας για εύκαμπτες συσκευές (όπως LG G Flex και Samsung Galaxy Round), ωστόσο, η ερευνητική ομάδα του Human Media Lab από το Quenn’s University δείχνει να βρίσκεται πολύ μπροστά, τουλάχιστον σε πειραματικό επίπεδο.

PaperTab, το εύκαμπτο tablet PC που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το χαρτί [CES 2013]
Αρκετοί μπορεί να θυμάστε μια παλαιότερη δημιουργία τους, το Morephone, που άλλαζε σχήμα οθόνης για να...
ειδοποιήσει τον χρήστη. Τώρα, οι ερευνητές δημιούργησαν το PaperFold, ένα smartphone με 3 ηλεκτροφορητικές οθόνες που αναδιπλώνονται μεταβάλλοντας το μέγεθος της οθόνης ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη!
Σύμφωνα με τον Dr. Vertegaal,
“Στο PaperFold, κάθε οθόνη δρα ανεξάρτητα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός ενιαίου συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μπορεί να πάρει διάφορες μορφές για την εκτέλεση λειτουργιών που απαιτούν μεγαλύτερη οθόνη, όπως οι χάρτες ή ένα εικονικό πληκτρολόγιο, διατηρώντας παράλληλα έναν εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό”
Για παράδειγμα:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.techgear.gr