Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Facebook:Γυμναστήριο, τράπεζα και πρακτορείο ειδήσεων

Το Facebook γίνεται γυμναστήριο, τράπεζα και πρακτορείο ειδήσεων -Τι αλλαγές φέρΜε τα κέρδη του να τριπλασιάζονται, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και τους χρήστες του να ακολουθούν σταθερά αυξητική πορεία, το Facebook περνά σε νέα εποχή. Και για να μπορέσει να κρατήσει πιστούς τους 1,28 εκατ. χρήστες του, στην εποχή της «έκρηξης» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποκτά νέες online υπηρεσίες. Ετσι, το Facebook πλέον, στη νέα εποχή, φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ειδησεογραφικό πρακτορείο, γυμναστήριο και ....
ηλεκτρονική τράπεζα μεταξύ άλλων. Ηδη ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε το λανσάρισμα του FB Newswire, εργαλείο που φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη ειδησεογραφική πηγή για δημοσιογράφους και αίθουσες σύνταξης.

Είναι μια σύμπραξη με το Storyful, το πρώτο ειδησεογραφικό πρακτορείο στην εποχή των social media. Η υπηρεσία της News Corp άρχισε να λειτουργεί το 2010 με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και από τον Δεκέμβριο του 2013 αποτελεί κτήμα του Facebook, όπως αναφέρει το «Εθνος».

Συγκεκριμένα, το FB Newswire θα παίρνει το υλικό που ανεβάζουν χρήστες ή οργανισμοί στο Facebook και θα επαληθεύοντάς το, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων, θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σε δημοσιογραφικά άρθρα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η εξαγορά της fitness εφαρμογή....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr