Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Τρία στα τέσσερα παιδιά δεν θέλουν "παραδοσιακά" δώρα για τα Χριστούγεννα, αλλά ζητούν από τους γονείς τους tablet

Τρία στα τέσσερα παιδιά δεν θέλουν παιχνίδια ή τα "παραδοσιακά" δώρα για τα Χριστούγεννα, αλλά ζητούν από τους γονείς τους tablet. Στην Βρετανία τουλάχιστον...Σύμφωνα με έρευνα της FreeDeliveryLand.co.uk, στην οποία συμμετείχαν γονείς με παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών, το 78% των ερωτηθέντων, ανέφερε πως τα παιδιά έχουν ζητήσει το δικό τους tablet ή κονσόλα παιχνιδιού για δώρο Χριστουγέννων. Οι αντιδράσεις των γονιών ήταν διαφορετικές, με το 46% να λέει, ότι τα gadgets είναι πολύ ακριβά. Μόλις το 29% πιστεύει ότι τα... παιδιά είναι πολύ μικρά και το 18% προτιμά, να πάρει πιο πιο παραδοσιακά δώρα για τα παιδιά.
Παρά τις αντιδράσεις τους όμως, περισσότεροι από τους μισούς γονείς θα ενδώσουν στην επιθυμία των παιδιών. Το 31% αυτών, είπε ότι οι "λυπημένες φατσούλες" είναι ο κύριος λόγος για την υποχώρηση στο αίτημά τους.

Το 21% είπε, ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν υπολογιστές και στα σχολεία, οπότε δεν πειράζει να έχουν και τον δικό τους στο σπίτι.

Προηγούμενη έρευνα πάντως της FreeDeliveryLand.co.uk έδειξε αυξητική τάση στις συσκευές tablet, με προτίμηση φυσικά στις πιο οικονομικές.

Πηγή: Telegraph
 
http://www.nooz.gr