Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Gadget υπόσχεται να επαναφέρει την «παραδοσιακή» αίσθηση πληκτρολόγησης στο iPhone

Η μετάβαση από ένα κινητό με πληκτρολόγιο QWERTY όπως είναι τα BlackBerry σε μια συσκευή αποκλειστικά με οθόνη αφής, ίσως δυσκολέψει αρκετά το χρήστη.
Αμερικανική εταιρεία σχεδίασε μια ειδική συσκευή προκειμένου να κάνει τη μετάβαση αυτή ευκολότερη για τους χρήστες iPhone, αλλά και για να προσφέρει μια λύση σε όσους χρησιμοποιούν συσκευές της Apple αλλά επιθυμούν να έχουν ένα «κανονικό» πληκτρολόγιο και όχι το εικονικό που προβάλει η οθόνη. Η συσκευή ονομάζεται Typo Keyboard και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον... Ιανουάριο για συσκευές iPhone 5 και iPhone 5S.

Πίσω από τη συσκευή βρίσκεται η εταιρεία Seacrest, μέτοχος της οποία σύμφωνα με τη Daily Mail είναι ο αμερικανός παρουσιαστής Ryan Seacrest.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το Typo Keyboard αποτελείται από δύο τμήματα, σε ένα εκ των οποίων βρίσκεται και το πληκτρολόγιο και προσαρμόζεται στο κάτω μέρος της συσκευές. Παρά τη θέση του, η σύνδεση με τη συσκευή γίνεται μέσω Bluetooth και όχι μέσω της θύρας που βρίσκεται εκεί. Το πληκτρολόγιο μάλιστα είναι φωτιζόμενο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία προγραμματίζει να κυκλοφορήσει και διαφορετικές εκδόσεις του Typo Keyboard, κατάλληλες και για άλλα smartphones και tablets.