Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δαχτυλίδι που ελέγχει το smartphone


8725A420965818CC07F8192189CAF393 Το «μαγικό» δαχτυλίδι που ελέγχει το smartphoneΕμφανίζει ειδοποιήσεις και διαθέτει ειδικά πλήκτρα για έλεγχο λειτουργιών
Ένα «έξυπνο» δαχτυλίδι μάς επιτρέπει να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις από το smartphone χωρίς να κουνήσουμε ούτε το δάχτυλό μας!
Το «Smarty Ring» συνδέεται με συσκευές iOS ή Android μέσω Bluetooth και εμφανίζει ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, e-mail καθώς και τα νεότερα από τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε, όπως Facebook, Twitter και Google Hangout.
Το «έξυπνο» δαχτυλίδι κατασκευάζεται από χοντρό ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ...
αδιάβροχο. Εξοπλίζεται με κουμπιά στην εξωτερική πλευρά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποδοχή ή απόρριψη κλήσης, έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής καθώς και λήψη φωτογραφιών (με την κάμερα του smartphone).
Η επαναφόρτιση του δαχτυλιδιού γίνεται ασύρματα με τη βοήθεια της ειδικής βάσης που συνοδεύει τη συσκευή και η οποία έχει χώρο για ένα smartphone και δύο δαχτυλίδια.
Η εταιρεία πίσω από το «Smarty Ring» κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κονδύλια μέσω του Indiegogo και θα ξεκινήσει τις αποστολές των προϊόντων τον Απρίλιο, στην τιμή των 175 δολαρίων.
SmartyRing1 Το «μαγικό» δαχτυλίδι που ελέγχει το smartphone SmartyRing2 SmartyRing3 SmartyRing4 SmartyRing5 SmartyRing6Πηγή: newsbeast.gr