Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η Microsoft στηρίζει τους άνεργους ΈλληνεςMicrosoftΗ Microsoft προσπαθεί να δώσει μια χείρα βοηθείας στην ελληνική οικονομία που αγωνίζεται με το άνοιγμα ενός νέου τοπικού κέντρου υποστήριξης σε όλη την Γηραιά Ήπειρο.
Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα sharedserviceslink.com, ο...
Don Grantham, πρόεδρος της Microsoft της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αποκάλυψε την είδηση ​​σε μια συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το πρόγραμμα θα απασχολεί μέχρι 550 εργαζόμενους ως μέρος μιας συμφωνίας με το φορέα παροχής υπηρεσιών πελατών Teleperformance. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πότε το κέντρο επικοινωνίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του, αλλά η συνεργασία αυτή θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές του επόμενου έτους.

Την ίδια στιγμή, η Microsoft προσπαθεί να στηρίξει τους άνεργους Έλληνες μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων 400 μαθήματα πληροφορικής η πηγή προσθέτει. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα καλύπτουν μια περίοδο τριών ετών και θα είναι διαθέσιμες για μέχρι 500.000 κατοίκους της περιοχής.


Πηγή: sharedserviceslink.com, TheGreeksEnergy

http://www.insomnia.gr