Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Googlebots: Ο διαδικτυακός Κολοσσός επενδύει στα ανδροειδή ρομπότ

Ερχονται τα Googlebots: Ο διαδικτυακός Κολοσσός επενδύει στα ανδροειδή ρομπότΕχοντας ήδη κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο στη ρομποτική αυτοματοποίηση με τα Google Cars, οι Google ετοιμάζει και νέα Googlebots τα οποία θα βοηθούν στην ταχύτερη εξυπηρέτηση και διανομή των προϊόντων στους καταναλωτές.
Επικεφαλής της φιλόδοξης αυτής προσπάθειας θα είναι τον 50χρονο Άντι Ρούμπιν, ο οποίος, όπως αναφέρει το fortunegreece.com, είναι επίσης και επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας του λειτουργικού συστήματος Android για ...
κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες.
Μιλώντας στους New York Times, ο Ρούμπιν δεν δίνει πολλές πληροφορίες για το πρότζεκτ ωστόσο διευκρινίζει ότι «όλα εξαρτώνται από τον χρόνο. Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο και χρειαζόμαστε ένα σχέδιο βάθους δεκαετίας».
Δεν έχει ξεκαθαριστεί για παράδειγμα εάν ο ρομποτικός τομέας της Google θα ανήκει στην μητρική εταιρία ή θα λειτουργήσει ως θυγατρική της, ωστόσο έδρα της θα είναι το Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια, ενώ ένα παράρτημα θα ανοίξει στην Ιαπωνία.