Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Μπορεί η ζωή των πολιτών στην Ελλάδα να βελτιωθεί με καλή χρήση της τεχνολογίας;

1181109 Ανοιχτή προς όλους διαδικτυακή έρευνα: Μπορεί η ζωή των πολιτών στην Ελλάδα να βελτιωθεί με καλή χρήση της τεχνολογίας;
Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η καλή χρήση της τεχνολογίας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών στην Ελλάδα, στη σημερινή συγκυρία και στο μέλλον; Πώς η καλή χρήση της μπορεί να επηρεάσει θετικά την υγεία, την εκπαίδευση, τις μεταφορές, την εξυπηρέτηση του πολίτη από τις δημόσιες υπηρεσίες, τις εμπορικές συναλλαγές, τον τουρισμό, την τοπική αυτοδιοίκηση και εν τέλει την ενημέρωση, την ποιότητα ζωής και την εξοικονόμηση χρόνου των πολιτών μιας χώρας;
Η online έρευνα με θέμα «Μπορεί η καλή χρήση της τεχνολογίας να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών στην Ελλάδα;» από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του...
Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «ELTRUN» και με την υποστήριξη της Ericsson αποπειράται να καταγράψει τις απόψεις όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών για το πώς μπορεί η καλή χρήση τεχνολογιών να αλλάξει προς το καλύτερο τη δημόσια και ιδιωτική ζωή της χώρας μας.
image.ashx 1 Ανοιχτή προς όλους διαδικτυακή έρευνα: Μπορεί η ζωή των πολιτών στην Ελλάδα να βελτιωθεί με καλή χρήση της τεχνολογίας; image.ashxΟ κ. Βασίλης Κουλούρης, Ericsson Head of Sales Βουλγαρίας, Κύπρου, Ελλάδας & Μάλτας, δήλωσε: «Η Ericsson υποστηρίζει αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία του ELTRUN, γιατί θα καταγράψει τη γνώμη των πολιτών για το πώς μπορεί η Διαδικτυωμένη Κοινωνία να βελτιώσει την καθημερινή μας ζωή.
image.ashx»Αντί να συζητείται η τεχνολογία σε ένα αόριστο πλαίσιο, είναι καλύτερο να πουν οι τελικοί αποδέκτες των οφελών της, οι χρήστες της, οι πολίτες που θα ήθελαν να τους δώσει ποιότητα ζωής και έτσι να επηρεαστούν στη διαμόρφωση αποφάσεων όλοι οι κοινωνικοί εταίροι στη χώρα».
image.ashximage.ashxΗ Διαδικτυωμένη Κοινωνία είναι η δημιουργική επανάσταση των πολιτών με την καλή χρήση της τεχνολογίας. Οι πολίτες και οι κοινότητες, αφού συνδέονται στα δίκτυα επικοινωνίας,  συνδημιουργούν και μετατρέπουν την ευρυζωνικότητα σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σε νέες υπηρεσίες, σε επιχειρήσεις και νέες ευκαιρίες για όλους. Η Διαδικτυωμένη Κοινωνία και οι τεχνολογίες ICT φέρνουν μαζί περισσότερη ελευθερία και ίση πρόσβαση, περισσότερα δικαιώματα, νέα μοντέλα εξυπηρέτησης, εργασίας και συνεργασίας, ελευθερία επιλογών και περισσότερη γνώση προς τους πολίτες.
image.ashxΠάρτε μέρος στην έρευνα. Μπείτε και εσείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://technologyforgood.gr/ και πείτε τη γνώμη σας!
ELTRUN, The E-Business Research Center – Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν
Το ELRUN (www.eltrun.gr) είναι το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο ερευνητικό εργαστήριο στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001) για το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Δημιουργήθηκε το 1992 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ιδρυτή του κέντρου και σημερινό διευθυντή του τον καθηγητή Γιώργο Δουκίδη.
Το ELTRUN σήμερα είναι εργαστήριο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Με το ELTRUN συνεργάζονται και επιστήμονες/επαγγελματίες σύμβουλοι ηλεκτρονικού επιχειρείν, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων στο πλαίσιο συγκεκριμένων έργων. Στο ELTRUN έχουν ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία περισσότερα από 100 έργα έρευνας και ανάπτυξης. Πολλά από αυτά, μάλιστα, είναι διεθνή σε συνεργασία με πανεπιστήμια, όπως τα MIT, Cambridge, LSE, INSEAD, EPFL.

Πηγή: zougla.gr

http://www.secnews.gr