Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ολο το 2013 μέσα από τα μάτια του Facebook

Ολο το 2013 μέσα από τα μάτια του Facebook -Τι συζητήσαμε, τι μας ενδιέφερε, που πήγαμε και ποιο δημόσιο πρόσωπο μας άρεσεTo bing το έκανε, η Yahoo επίσης, περιμένουμε και τις σχετικές λίστες από την Google, στο ενδιάμεσο, όμως, το Facebook έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τα πιο... καυτά θέματα και πρόσωπα που απασχόλησαν τους χρήστες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τα... καλύτερα του 2013, αν και ως γνωστόν κάθε τοίχος του fb, έχει και τη δική του προσωπική ιστορία. Εστω και έτσι, όμως, είναι φανερό πως...
υπάρχει μια κοινή συνισταμένη ενδιαφερόντων από τα εκατομμύρια των χρηστών.
Η παρουσίαση είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή από τους διαχειριστές του εν λόγω κοινωνικού δικτύου και μπορείτε να την βρείτε σ' αυτή τη διεύθυνση:
http://www.facebookstories.com/2013/en-en
Στην κορυφή 10άδα των πιο πολυσυζητημένων θεμάτων, παγκοσμίως, βρίσκουμε -βεβαίως- τον Πάπα Φραγκίσκο και ακολουθούν οι εκλογές (παντός είδους και σε κάθε χώρα), το βασιλικό βρέφος, τον τυφώνα, το Harlem Shake, την πλημμύρα, την Miley Cyrus, τον δραματικό μαραθώνιο της Βοστώνης, το Tour de France και τέλος τον Νέλσον Μαντέλα.
Οσο για τα ζητήματα που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τα μοιραστήκαμε μέσω των τοίχων μας, αυτά ήταν: Μπήκα σε σχέση, ταξίδεψα, μετακόμισα, τέλειωσα με μια σχέση, γνώρισα ένα νέο φίλο, η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, απόκτησα κατοικίδιο, έχασα κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, έκανα piercing, έκοψα κάποια συνήθεια.
Τέλος, στη συγκεκριμένη διεύθυνση http://www.facebookstories.com/2013/en-en/top-checkins-global, μπορείτε να δείτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς: από την Ανατολική Μελβούρνη και την πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη έως την Ρότζερς Αρίνα στο Βανκούβερ.
Ηδη το fb δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να κάνει τον δικό του απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, βάσει των προσωπικών στιγμών και φωτογραφιών του.