Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νέα υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλουν αυτοκαταστρεφόμενα email

SecretInk: Ήρθε η νέα υπηρεσία για να αποστέλεις αυτοκαταστρεφόμενα ε-μειλ – Δοκιμάστε την εδώ [βίντεο] Το δρόμο που χάραξε το Snapchat ακολουθεί μια νέα υπηρεσία ονόματι SecretInk η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλουν αυτοκαταστρεφόμενα email.
Πρόκειται για ένα νέο add-on που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Gmail και άλλες υπηρεσίες email και το οποίο εξασφαλίζει ότι η NSA δε θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σου μηνύματα. Πίσω από τo SecretInk βρίσκεται η εταιρεία PowerInbox η οποία εξηγεί:....


«Αμέσως μόλις ο παραλήπτης διαβάσει το email, αυτό αυτοκαταστρέφεται και διαγράφεται από τον server. Ποτέ μέχρι σήμερα η NSA δεν μας έχει ζητήσει πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών μας. Σε περίπτωση που το κάνει θα κλείσουμε άμεσα την υπηρεσία».

Τέλος, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι το SecretInk προορίζεται αποκλειστικά για τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητας των χρηστών. Σύμφωνα με το techgear, σε περίπτωση που θέλεις ο παραλήπτης να μην έχει αποδείξεις του μηνύματός σου, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι μπορεί με το που λάβει το email να πάρει screenshot. Το SecretInk μπορείτε να δοκιμάσετε από εδώ ενώ παρακάτω ακολουθεί το σχετικό video: