Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Το Google+ κατεβάζει ρολά στις 2 Απριλίου


H έκδοση του Google+ που απευθύνεται στους καταναλωτές θα κλείσει οριστικά στις 2 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δύο περίπου μήνες στην διάθεσή σας για να περισώσετε τα δεδομένα από τους προσωπικούς λογαριασμούς σας πριν αυτά διαγραφούν οριστικά από την εταιρεία.
Την Τετάρτη η Google έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του Google+. Σύμφωνα με τις ....
δηλώσεις του David Conway, product manager της εταιρείας, “οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο Album Archive του Google+, καθώς και οι Google+ σελίδες σας θα διαγραφούν.”
Εν τω μεταξύ, από τις 4 Φεβρουαρίου δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέα προφίλ, σελίδες, communities και events στο Google+. Επιπροσθέτως δεν θα μπορείτε να κάνετε sign-in σε διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές μέσω του Google+. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως αντικατασταθεί αυτή η λειτουργία με ένα απλό Google sign in button.
Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε πως θα κατεβάσετε και θα .....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com