Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας

λογαριασμόΗ ιδέα του να σας παραβιάσουν τον λογαριασμό είναι αρκετά αγχωτική και τρομακτική. Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά όσοι δεν είστε και τόσο σίγουροι εμείς είμαστε εδώ να σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές.
Φυσικά, το πρώτο και βασικότερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας, εξ αρχής, για να μην παραβιαστεί….αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα αναλύσουμε άλλη φορά, σήμερα επικεντρωνόμαστε στα βήματα που ακολουθούμε όταν την πατήσουμε!

Ανάκτηση του λογαριασμού σας.....

  • Off-site Downloads/Browser Extensions. Αν κατά λάθος έχετε κατεβάσει κάτι από έναν κακόβουλο ιστότοπο, πιθανότατα να οφείλεται για την καταστροφή του λογαριασμού σας. Θα χρειαστεί να το ξεφορτωθείτε προτού γίνει οποιαδήποτε επαναφορά κωδικού πρόσβασης. Εκτελέστε πλήρη σάρωση ιών στον υπολογιστή σας για να αφαιρέσετε τα επιβλαβή αρχεία και προγράμματα. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και εκτελέστε ξανά τη σάρωση για να είστε ασφαλείς.
  • Πρέπει να καταργηθούν τυχόν εγκατεστημένες επεκτάσεις. Χρησιμοποιήστε μόνο επεκτάσεις από ασφαλείς και επαληθευμένους ιστότοπους.
  • Επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας σε κάτι που είναι ασφαλές και δύσκολο να το μαντέψει κάποιος.
  • Ενεργοποίηση επαλήθευσης δύο παραγόντων (2SV). Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση δύο παραγόντων ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας για το λογαριασμό σας. Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία στις αντίστοιχες Ρυθμίσεις.
Δεν λειτουργεί η επαναφορά κωδικού πρόσβασης;.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr