Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

iPhone XS πιάνει φωτιά

iPhoneΈνας άνδρας από το Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ισχυρίζεται ότι το ολοκαίνουργιο του iPhone XS Max έπιασε φωτιά στην πίσω τσέπη του παντελονιού μετά από μόλις τρεις εβδομάδες χρήσης.
Τα smartphones που πιάνουν φωτιά εξακολουθούν να φέρνουν πίσω τις αναμνήσεις του φιάσκου του Samsung Note, κάθε φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι επίσης αλήθεια ότι αυτά τα συμβάντα φαίνεται να συμβαίνουν σπάνια, παρά το γεγονός ότι οι μπαταρίες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.Επίσης, αρκετά ενδιαφέρον, φαίνεται επίσης ότι τα iPhone είναι αυτά με αυτό το πρόβλημα, ως επί το πλείστον. Και ενώ οι....
πιθανότητες το τηλέφωνό σας να πιάσει φωτιά είναι πάρα πολύ λίγες, δεν είναι απολύτως μηδενικές και θα πρέπει να κρατήσετε αυτή την σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Ο Josh Hillard από το Οχάιο λέει ότι αισθάνθηκε το iPhone XS Max ζεστό στην πίσω τσέπη του και γρήγορα ακολούθησε πολύς καπνός. Έκανε το διάλλειμα του εκείνη την στιγμή με μια γυναίκα συνάδελφο σε έναν εταιρικό χώρο. Έτρεξε έξω, έβγαλε το παντελόνι του, και κάποιος άλλος από την εταιρεία χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φλόγα.
Φυσικά, πήγε στο κατάστημα της Apple για να δει τι θα μπορούσε να γίνει γι ‘αυτό, αλλά φάνηκε ότι η Apple θα του έδινε μόνο ένα νέο τηλέφωνο. Ο Josh δεν μπορούσε να πάρει καμία αποζημίωση για τα καμένα ρούχα και για το μικρό κάψιμο στο πόδι του, έτσι πήρε το τηλέφωνο πίσω και ήλθε σε επαφή με την Apple, αλλά χωρίς επιτυχία.
Ο Josh Hillard έστειλε την ιστορία και τις εικόνες του φλεγόμενου τηλεφώνου στην iDrop News και αναζητά νομική ενέργεια. Έχει στην κατοχή του κάποιες ακτινογραφίες και μια αναφορά γιατρού για την εισπνοή καπνού και δεν πιστεύει ότι ένα νέο τηλέφωνο είναι αρκετή αποζημίωση.
Αν και ακούγεται σαν πιθανό σενάριο, το περιστατικό είναι......

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr