Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

"Η Google δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εμάς".


Ένας ακόμα πονοκέφαλος για την Google, όπου αυτή τη φορά έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της εταιρείας έναντι των συμβασιούχων και του προσωρινού προσωπικού που απασχολεί.
Την Τετάρτη, οι υπάλληλοι δημοσίευσαν μία ανοιχτή επιστολή με την οποία απαιτούσαν από τον τεχνολογικό γίγαντα να βελτιώσει μισθούς και προνόμια. "Είναι ξεκάθαρο πως αν σωπάσουμε, θα εξακολουθούν να μας κακομεταχειρίζονται," αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.
Η επιστολή δεν φέρει κάποια επίσημη υπογραφή, με τους ...συντάκτες της να αναφέρουν πως εκπροσωπούν την "σκοτεινή εργατική δύναμη" της Google, η οποία αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της απέναντι στην αποτυχία της Google να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας για τους προσωρινούς υπαλλήλους. "Κάνουμε κρίσιμη δουλειά, στο διαφημιστικό κομμάτι, στην λειτουργία τεχνικών ομάδων, στην τροφοδοσία όλων εσάς και του προσωπικού της Google—όλα αυτά χωρίς δίκαια προνόμια ή κάποια αναγνώριση," αναφέρει η επιστολή. "Η Google δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εμάς".
Η επιστολή δημοσιεύτηκε ένα μήνα μετά τις μαζικές απολύσεις της Google, σε όλα τα γραφεία παγκοσμίως. Πάνω από 20.000 εργαζόμενοι—συμπεριλαμβανομένων και των συμβασιούχων υπαλλήλων—συμμετείχαν στην διαμαρτυρία και απαίτησαν από την εταιρεία να βελτιώσει τον τρόπο που διαχειρίζεται την σεξουαλική παρενόχληση και προκατάληψη στον εργασιακό χώρο.
Προς απάντησή τους, ο τεχνολογικός γίγαντας.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com