Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Η Google στο χορό του streaming μουσικής

Μετά από αρκετούς μήνες φημολογίας, η Google επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει τη δική της υπηρεσία streaming μουσικής. Η πλατφόρμα ονομάζεται YouTube Music και θα γίνει διαθέσιμη, σε ορισμένες μόνο χώρες αρχικά, στις 22 Μαΐου.
Το YouTube Music θα επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια, αλλά και να παρακολουθούν βίντεοκλιπ που η πλατφόρμα θα αντλεί από το....
YouTube. Δυνατή θα είναι και η πρόσβαση σε χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Η βασική έκδοση της υπηρεσίας θα είναι διαθέσιμη δωρεάν και θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Όσοι το επιθυμούν πάντως, θα μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους σε Premium για $9,99 το μήνα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης, αλλά και να αποφύγουν το διαφημιστικό περιεχόμενο.
Σημειώστε ότι το YouTube Music αποτελεί πρακτικά συνέχεια της πλατφόρμας YouTube Red, η οποία ουσιαστικά θα χωριστεί σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες. Το δεύτερο τμήμα που θα προκύψει από τη διάσπαση θα ονομάζεται YouTube Premium και βασική του δραστηριότητα θα παραμείνει η παροχή περιεχομένου video.
Αρχικά το YouTube Music θα φτάσει στις....


Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com