Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

COSMOTE TV GO: τροποποιήσεις της υπηρεσίας

COSMOTE TV  Από την Δευτέρα 23/04/2018 ο μαγικός κόσμος της COSMOTE TV σε ακολουθεί παντού καθώς η χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα είναι δυνατή από οποιαδήποτε δίκτυο.
Πλέον θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα:
Σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι, µέσω των δικτύων 3G/4G οποιαδήποτε παρόχου,  Από οποιαδήποτε WiFi (χωρίς να χρειάζεται η συσκευή σου να στέλνει SMS)  Αλλά και εντός των κρατών/μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δες εδώ την λίστα)
Να σημειώσουμε πως από την Δευτέρα 23/04/2018, η σύνδεση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO θα είναι δυνατή από μια πλέον συσκευή.....

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
Νέο πακέτο extra συσκευών COSMOTE TV GO από 5,00 €/ μήνα ΔΩΡΕΑΝ έως 22/7
Και για να απογειώσεις την θέαση και να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, με το πακέτο των extra συσκευών έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα περιεχόμενο σε δύο (2) συσκευές, ενώ μπορείς να συνδέσεις το COSMOTE TV GO σε τρεις (3) συσκευές συνολικά.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των extra συσκευών από την Δευτέρα 23/04/2018 σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή μέσα από το My COSMOTE.

Η δωρεάν χρήση του extra πακέτου ισχύει έως 22/7 και μετά χρεώνεται 5€/μήνα. Το πακέτο έχει δέσμευση ενός μήνα.

Χρήση της υπηρεσίας εκτός Ελλάδας και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιπλέον από Δευτέρα 23/04/2018 όλοι οι συνδρομητές COSMOTE TV GO, τόσο οι συνδρομητές που έχουν το COSMOTE TV GO δωρεάν ως μέρος της βασικής COSMOTE TV υπηρεσίας όσο και για συνδρομητές COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE Mobile), μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


  • Και μη ξεχνάς πως μπορείς να παρακολουθήσεις την υπηρεσία μέσω του 3G/4G & 4G+ δικτύου της COSMOTE:
  • Με ΜΒ του προγράμματός σου ή
  • Με αγορά πρόσθετων πακέτων δεδομένων πχ. PLAY NOW χωρίς να ξοδεύεις ΜΒyte από τα data του προγράμματος σου.Αλλαγές στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από Δευτέρα 23/04/2018


1. Με τις αλλαγές που έγιναν στο COSMOTE TV GO από ποια δίκτυα μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία ;.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com