Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

iPhone:Tο πιο ελκυστικό brand στις νεαρές ηλικίες

Η Apple κατατάσσεται ως το πιο ελκυστικό brand για τους έφηβους, καθώς το 78% των εφήβων κατέχουν ένα iPhone, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αλλά όταν πρόκειται για τη Microsoft, τα Windows 10 βρίσκονται στον εντελώς αντίθετο πόλο.
Τα νέα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύονται από τον προγραμματιστή της εφαρμογής μουσικής Chronotron δείχνουν ότι οι περισσότεροι χρήστες που αγόρασαν την εφαρμογή από το Microsoft Store είναι άνω των 50 ετών, ενώ οι χρήστες ηλικίας....
18 έως 24 αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό μερίδιο των λήψεων.
Χωρίς αμφιβολία, αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν μπορούν να επεκταθούν σε ολόκληρη την πλατφόρμα, αλλά αποτελεί ένδειξη ότι οι νέοι χρήστες ενδέχεται να μην ενδιαφέρονται τόσο για τα Windows 10 όσο και για άλλα προϊόντα όπως το iPhone.
Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεότεροι χρήστες δεσμεύονται περισσότερο σε κινητές συσκευές και όχι σε PCs, ενώ οι γηραιότεροι επιμένουν σε ένα συγκεκριμένο προϊόν, είτε πρόκειται για hardware είτε για software, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Απλά κοιτάξτε τα Windows XP και θα το καταλάβετε αυτό.
Στη συνέχεια, οι παλαιότεροι χρήστες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν μια εφαρμογή που κοστίζει 29,99 δολάρια, παρόλο που κανονικά θα περίμενε κανείς ότι μια εφαρμογή μουσικής να είναι πολύ ελκυστική στο νεότερο κοινό.
Ο προγραμματιστής της Chronotron, Ianier Munoz, εξηγεί ότι η ίδια η Microsoft πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεται το όραμά της για την καταναλωτική αγορά, καθώς οι νεώτερες ηλικιακές ομάδες είναι πιο πρόθυμες να δοκιμάσουν άλλες πλατφόρμες και να αφήσουν τα Windows πίσω.
“Η ώθηση για να αποκτήσετε εφαρμογές desktop στο Microsoft Store είναι μια καλή κίνηση, αν και....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr