Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η Google θα μπορεί να εντοπίζει καρδιακές παθήσεις, απλά εξετάζοντας τα μάτια

μάτιαΗ απάντηση για τον προσδιορισμό ορισμένων νοσημάτων, μπορεί να κρύβεται στα μάτια μας!
Ερευνητές της Google και της θυγατρικής της εταιρείας που ασχολείται με την υγεία, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι έχουν δημιουργήσει με επιτυχία αλγόριθμους για να προβλέψουν αν κάποιος έχει υψηλή αρτηριακή πίεση ή υπάρχει κίνδυνος καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου, απλά σαρώνοντας τα μάτια ενός ατόμου.....

Οι ερευνητές της Google εκπαίδευσαν τον αλγόριθμο με εικόνες σαρωμένων αμφιβληστροειδών από περισσότερους από 280.000 ασθενείς. Με την ανασκόπηση αυτής της τεράστιας βάσης δεδομένων, ο αλγόριθμος της Google εκπαιδεύτηκε για να αναγνωρίσει τα πρότυπα που χαρακτήρισαν τα άτομα ως υψηλού κινδύνου.
Η επιτυχία αυτού του αλγορίθμου είναι ένα σημάδι συναρπαστικών εξελίξεων για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Καθώς η Google βελτιώνει την τεχνολογία, θα μπορούσε μια μέρα να βοηθήσει τους ασθενείς να εντοπίσουν γρήγορα και οικονομικά τυχόν προβλήματα στην υγεία τους.
Αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε πολύ ακόμα. Ο αλγόριθμος δεν υπερέβη τις υπάρχουσες ιατρικές προσεγγίσεις, όπως τις εξετάσεις αίματος, σύμφωνα με την έκθεση της Washington Post. Οι αλγόριθμοι ήταν σε θέση να εντοπίσουν τον ασθενή με κίνδυνο σε ένα ποσοστό 70 τοις εκατό. Αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι τέλειο.
Η διαδικασία δεν έχει επίσης αναπαραχθεί ή επικυρωθεί σε σημείο που να μπορεί να.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
WebHosting_2014