Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

To Gran Turismo Sport είναι εδώ και μιλάει ελληνικά!


Η Polyphony Digital κάθισε στο τιμόνι μαζί με τη FIA [Fédération Internationale de l'Automobile] και δημιούργησε το νέο συναρπαστικό τίτλο για τον κορυφαίο προσομοιωτή οδήγησης Gran Turismo. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για PS4 και PS4 Pro, το Gran Turismo Sport έφθασε για να χαρίσει στους οπαδούς του παιχνιδιού ακόμα μία ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία η σειρά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια. Νέες....
λειτουργίες και δυνατότητες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις στον γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο του GT Sport, μαζί βέβαια με την καθιερωμένη δυνατότητα επιλογής ελληνικών.
Ο νέος τίτλος κατέφθασε πλήρως ανανεωμένος με νέες πίστες, από οβάλ υψηλής ταχύτητας μέχρι αστικό αυτοκινητόδρομο, όπου παρέχονται 19 τοποθεσίες με 40 διαφορετικές διατάξεις. Επίσης, έχουν αναπαρασταθεί συνολικά πάνω από 177 αυτοκίνητα, από stock και αγωνιστικά, μέχρι πρωτότυπα αυτοκίνητα τα οποία σε περιμένουν να τα δαμάσεις, ενώ η δυνατότητα του «Vision Gran Turismo» σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς στη σχεδίαση μοναδικών custom made αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο GT Sport διαθέτει τον καλύτερο προσομοιωτή αυτοκινήτων στην ιστορία της σειράς, που εξισορροπεί τον ρεαλισμό με την άνεση στην οδήγηση.
 
Απόλαυσε την ασυναγώνιστη ποιότητα γραφικών και τις σύγχρονες τεχνολογίες απεικόνισης [4K, 60fps, HDR και Wide Colour] με τη δυναμική που προσφέρει το PlayStation Pro, καθώς και τη νέα τεχνολογία ήχου του GT Sport, που προσφέρει μια άκρως ρεαλιστική ηχητική εμπειρία, όπου μπορείς να ακούσεις μέχρι και το τρεμούλιασμα της ροπής στο σύστημα μετάδοσης κίνησης των super cars.
Συναγωνίσου με τους καλύτερους οδηγούς του είδους και ξεχώρισε ......


Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com