Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Αυλαία για το Office 2007!

Office 2007To Patch Tuesday αυτού του μήνα περιλάμβανε τις τελευταίες ενημερώσεις για το Office 2007 καθώς η Microsoft αποφάσισε να αποσύρει την συγκεκριμένη έκδοση και να τερματίσει οριστικά την υποστήριξη της.
Δεν θα κυκλοφορήσουν νέες ενημερώσεις για το Office 2007 οπότε κρίνεται αναγκαίο οι χρήστες να ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν σε κάποια νεότερη έκδοση ή σε....
Office 365. Αν το Office 365 δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσάς, μπορείτε να μεταβείτε στο Office 2016 που θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι το 2025.
Το τέλος του Office 2007 συνεπάγεται με το τέλος πολλών άλλων εφαρμογών και εργαλείων όπως: το Word 2007, το Excel, το PowerPoint, το Outlook και το Visio.
«Το Office 2007 φθάνει στο τέλος του, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν νέες ενημερώσεις ασφαλείας, γενικότερες ενημερώσεις, δωρεάν ή επί πληρωμής επιλογές υποστήριξης και online τεχνικές ενημερώσεις περιεχομένου. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο Office θα πρέπει να μεταβούν σε κάποια νεότερη έκδοση το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε χαρακτηριστικά αντιπρόσωπος της Microsoft.Όσο αφορά το Outlook 2007, η Microsoft υπενθυμίζει ότι το Office 365 επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στα πρωτόκολλα παροχής υποστήριξης στη σύνδεση του πελάτη καθώς το Outlook Anywhere έχει αντικατασταθεί από το MAPI / HTTP οπότε ο μη υποστηριζόμενος χρήστης δεν θα μπορεί πλέον να συνδεθεί.
Η αναβάθμιση σε υποστηριζόμενες εκδόσεις του Office είναι ζωτικής σημασίας καθώς η σουίτα εφαρμογών είναι στόχος πολλών τρωτών σημείων την δεδομένη στιγμή, πολλά από τα οποία μπορούν να παραβιαστούν μέσω ενός απλού εγγράφου.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της συγκεκριμένης αδυναμίας προέρχεται από την.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr