Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η Google θα αποσύρει το λογισμικό του Google Drive

google driveΗ Google θα αποσύρει το λογισμικό του Google Drive, ένα client που χρησιμοποιείται για το συγχρονισμό αρχείων μεταξύ τοπικών συσκευών και το cloud της Google, στις 12 Μαρτίου 2018.Οι χρήστες της υπηρεσίας που τρέχουν το λογισμικό του Google Drive αυτή τη στιγμή ενδέχεται να μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, αλλά το λογισμικό δεν θα υποστηρίζεται πλέον από την 11η Δεκεμβρίου του 2017 και θα τερματιστεί πλήρως στις ....
12 Μαρτίου του 2018.
Ο τερματισμός είναι ένας όρος που η εταιρεία δεν διευκρινίζει τι σημαίνει ακριβώς και έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Google αφαιρέσει εντελώς από το client την ικανότητα επικοινωνίας το cloud storage της.
Η εφαρμογή του Google Drive θα αρχίσει να εμφανίζει μηνύματα στους χρήστες από τον Οκτώβριο για το ότι πρόκειται να αποσυρθεί.
Η εταιρεία με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κάνει τους χρήστες της υπηρεσίας να χρησιμοποιούν νεότερα προγράμματα, τα οποία αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό.
Έτσι οι τακτικοί χρήστες της υπηρεσίας καλούνται να χρησιμοποιήσουν το....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr