Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Εφαρμογή Android μπορεί να μετατρέψει το κινητό σας σε iPhone X

iPhoneΘέλετε το δικό σας iPhone X, αλλά δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά;

Τότε δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή Android, που σχεδιάστηκε από έναν προγραμματιστή και σας προσφέρει την ευκαιρία να μετατρέψετε το κινητό σας σε ένα iPhone X.
Το iPhone X είναι μια συσκευή φτιαγμένη από γυαλί (μπροστά και πίσω) και από ανοξείδωτο ατσάλι με μια καμπύλη οθόνη και είναι το πρώτο smartphone της Apple που διαθέτει σχέδιο χωρίς πλαίσιο. Προφανώς, ο κορυφαίος σχεδιασμός κεντρικής οθόνης .....
«cutout», ενέπνευσε έναν προγραμματιστή με το όνομα «damianpiwowarski» τόσο πολύ που έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε smartphone σε iPhone X.
Η εφαρμογή είναι γνωστή ως “Smartphone upgrader 2017“. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τη διαδικασία μετατροπής, το smartphone πρέπει να εκτελεί πρόγραμμα από Lollipop 5 και πάνω. Ο προγραμματιστής λέει:
«Οι τρέχουσες τάσεις στις επιχειρήσεις smartphone ακολουθούν μια συγκεκριμένη ιδέα – τα smartphones πρέπει να γίνουν λεπτότερα. Αλλά όλα τα επιπλέον εξαρτήματα, όπως κάμερες πρέπει να τοποθετηθούν κάπου! Και αυτό γίνεται, σε ένα μέρος σαν τρύπα ή μια εγκοπή. Χωρίς αυτό, το τηλέφωνό σας είναι παλιό και με περιορισμένες δυνατότητες.»
Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, υπάρχει επίσης μια επιλογή για τους χρήστες Android για  να το μετατρέψουν σε τηλέφωνο PH-1 της Essential. Η εφαρμογή Smartphone upgrader 2017 διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Ωστόσο, η εφαρμογή συνοδεύεται από ένα προειδοποιητικό μήνυμα στη σελίδα του Play Store, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την έντονη εμφάνιση χρώματος που λαμβάνεται όταν το τηλέφωνο έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία iPhone X ή Essential.
Το μήνυμα αναφέρει: «Αυτή η εφαρμογή ενδέχεται να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις για άτομα με φωτοευαίσθητη επιληψία. Η διακριτική ευχέρεια του θεατή συνιστάται».
Το smartphone upgrader 2017 έχει κατέβει 1.000 φορές και έχει συνολική βαθμολογία.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr