Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κρυπτογράφηση σε συσκευές με Android

Android 



Κρυπτογράφηση σε συσκευές με Android: Ορισμένες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται πριν μπορέσετε να προχωρήσετε και να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας:....

  • Το Android τηλέφωνό σας  πρέπει να υποστηρίζει την κρυπτογράφηση. Δεν είμαι 100% γι ‘αυτό, αλλά πιστεύω ότι η κρυπτογράφηση προστέθηκε στο Android 3.0. Μπορείτε εναλλακτικά να θελήσετε να ελέγξετε τις εφαρμογές κρυπτογράφησης τρίτων μερών.
  • Πρέπει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης ή έναν οποιονδήποτε τρόπο κλειδώματος.
  • Το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε μια πηγή τροφοδοσίας.
Η ρύθμιση μιας οθόνης κλειδώματος μπορεί να είναι αρκετή εάν δεν έχετε υπερβολικά ευαίσθητα δεδομένα στο τηλέφωνο. Οι τακτικοί επιτιθέμενοι δεν θα περάσουν από την οθόνη κλειδώματος που τους αφήνει την επιλογή να επαναφέρουν το τηλέφωνο και όλα τα προσαρμοσμένα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί σε αυτό.
1) Ρύθμιση του κωδικού πρόσβασης της οθόνης κλειδώματος
Στο τηλέφωνο Samsung, πατήστε στο κουμπί Ρυθμίσεις και επιλέξτε Κλείδωμα οθόνης> Κλείδωμα οθόνης από τη σελίδα επιλογών.
Εδώ πρέπει να επιλέξετε πώς θέλετε να προστατεύσετε το τηλέφωνο όταν είναι κλειδωμένο. Διαθέσιμο για επιλογή είναι η προστασία με pin, password, pattern ή άλλες μεθόδους. Επιλέξτε προστασία κωδικού πρόσβασης εδώ και βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης έχει τουλάχιστον έξι χαρακτήρες, εκ των οποίων ένας είναι ένας αριθμός.
Προτείνω ιδιαίτερα να αυξήσετε τον αριθμό των χαρακτήρων στο μέγιστο αριθμό των 16 χαρακτήρων για να βελτιώσετε την ασφάλεια.
Android
Μόλις ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης, θα σας ζητηθεί να τον εισάγετε όποτε ενεργοποιείτε το τηλέφωνο ή θέλετε να συνεχίσετε την εργασία σας μετά από μια αδράνεια. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό αλλά αυτό είναι ένας μικρός συμβιβασμός για καλύτερη ασφάλεια.
2) Κρυπτογράφηση του τηλεφώνου Android
Πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη πριν συνεχίσετε. Η επιλογή κρυπτογράφησης του τηλεφώνου είναι διαφορετική.
Ένα κλικ στην επιλογή Ασφάλεια> συσκευή κρυπτογράφησης στις......

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr