Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ξέρετε τον πίνακα ελέγχου God Mode;

God Mode το κρυφό χαρακτηριστικό των WindowsΞέρετε τον πίνακα ελέγχου God Mode; Κάθε σύστημα που τρέχει Windows διαθέτει ένα κρυφό φάκελο που θα σας δώσει ένα πίνακα διαχείρισης με απεριόριστες δυνατότητες επιλογών.
Ακριβώς όπως και και στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, οι νέες εκδόσεις του Windows 10 έρχονται με ένα κρυφό χαρακτηριστικό (το “God Mode”) που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του συστήματος τους από ένα μόνο μέρος......

Φυσικά, το “God Mode” δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, επειδή παρέχει πρόσβαση σε κρίσιμες ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συνολική απόδοση και τη σταθερότητα του συστήματος σας. Έτσι για να το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.
Ας δούμε όμως τι εννοούμε.God Mode το κρυφό χαρακτηριστικό των Windows
Ο κρυφός φάκελος είναι γνωστός με το όνομα “Gοd Mode.”
Για να τον εμφανίσετε ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και θα εκπλαγείτε. Θα σας προσφέρει ένα συγκεντρωτικό Πίνακα Ελέγχου με όλες τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος. κάτι το οποίο το καθιστά πολύ εύκολη την διαχείριση του υπολογιστή σας.
Για να έχετε πρόσβαση στο φάκελο δημιουργήστε ένα νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας. Μετονομάστε τον με το παρακάτω όνομα (χρησιμοποιήστε αντιγραφή και επικόλληση):
Το εικονίδιο του φακέλου θα αλλάξει σε ένα εικονίδιο του Πίνακα Ελέγχου, αλλά δεν θα είναι ο Πίνακας
Ελέγχου που γνωρίζατε. Ανοίξτε τον και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Σημείωση: Μην το δοκιμάσετε σε συστήματα με......

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr