Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Το iPhone 8 είναι μεγαλύτερο από το Galaxy S8

Το iPhone 8 είναι μεγαλύτερο από το Galaxy S8. Τι άλλο θα ζήσουμε...Το iPhone 8 είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα  και πολυαναμενόμενα smartphones της χρονιάς οπότε όπως είναι λογικό κανείς δεν σταματάει να μιλάει για αυτό. Η τελευταία λοιπόν πληροφορία που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι το iPhone 8 θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, το iPhone 7.
Η νέα ναυαρχίδα θα έχει διαστάσεις 143.59 x 70.94 x 7.57 mm, αρκετά μεγαλύτερες από τα 138.3 x 67.1 x 7.1 mm του iPhone 7. Αυτό σημαίνει ότι το νέο smartphone θα είναι πιο ψηλό, πιο....
πλατύ αλλά και πιο χοντρό από τον προκάτοχο του επιτρέποντας έτσι την ενσωμάτωση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας της οποίας βέβαια δεν  έχει εξακριβωθεί ακόμα η χωρητικότητα.
Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η νέα ναυαρχίδα θα είναι μεγαλύτερη από το  iPhone 7 αλλά μικρότερη από το iPhone 7 Plus το οποίο διαθέτει διαστάσεις 158.2 x 77.9 x 7.3 mm . Όπως και να έχει όμως, το νέο smartphone θα έρθει με μεγαλύτερη OLED οθόνη από αυτή που περιμέναμε, δεδομένου ότι θα αφαιρεθεί εντελώς το φυσικό κουμπί home button.
Να και κάτι που δεν περιμέναμε: Το iPhone 8 θα είναι μεγαλύτερο από το Galaxy S8! Ότι meme κυκλοφορούσαν για την Samsung και την τάση της να κυκλοφορεί τεράστια κινητά μόλις έχασαν την αξία τους…..

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr