Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο άντρας που έφτιαξε μία γυναίκα-ρομπότ και την παντρεύτηκε

Ο άντρας που έφτιαξε μία γυναίκα-ρομπότ και την παντρεύτηκεΈνας άνδρας από το Hangzhou της Κίνας είδε και αποείδε όσον αφορά το ψάξιμο για την ιδανική σύντροφο και αποφάσισε να πάρει τα πράγματα -κυριολεκτικά- στα χέρια του, κάνοντας κάτι ριζοσπαστικό.
Ο 31χρονος μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης ήθελε διακαώς να βρει μία γυναίκα, την οποία θα αγαπούσε και με την οποία θα μπορούσε να αποκατασταθεί. Η ζωή ωστόσο δεν τον αντάμειψε με μια αντάξια για τα δικά του μέτρα και σταθμά, σύντροφο. Ο πολυμήχανος νέος, ονόματι Zheng Jiajia, πήρε τα ...
εργαλεία στα χέρια του και χάρη στις γνώσεις του έφτιαξε από το μηδέν τη μέλλουσα κυρία Jiajia.
Αφού έφτιαξε ένα ρομπότ με γυναικεία χαρακτηριστικά που το ονόμασε Yingying, στη συνέχεια την παντρεύτηκε σε μια (ανεπίσημη) γαμήλια τελετή, όπως σημειώνει η South China Morning Post.
Ο γάμος μπορεί να μην έχει νομική ισχύ αλλά ήταν παραδοσιακός. Όπως συνηθίζεται στην Κίνα, η Yingying φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και είχε ένα κόκκινο μαντίλι στο κεφάλι.
Ο Jiajia ωστόσο προχώρησε σε αυτή τη κίνηση καθώς αποτελεί και «βιτρίνα» της startup που δημιούργησε με.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr