Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Η Apple είναι έτοιμη να διαπράξει ένα σοβαρό αδίκημα κατά του iPhone 7


Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να αγοράσετε ένα iPhoneΗ συσκευή, η οποία είναι υπέροχη και μόλις λίγων μηνών- πιθανόν να μετατραπεί σε μη ανακυκλώσιμα θρύψαλα, από το επερχόμενο iPhone 8, αν οι φήμες είναι αληθινές. Φυσικά, είναι αλήθεια ότι ένα λαμπερό νέο iPhone πάντα είναι προ των θυρών, αλλά υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η επερχόμενη εικονική συσκευή της Apple, θα είναι ένα τόσο σημαντικό άλμα προς τα εμπρός, που θα ήταν ανόητο να επενδύσετε σε μια συσκευή τώρα.
Να ποιο είναι το θέμα: Μια έκθεση της...
Wall Street Journal την Τρίτη, ανέφερε ότι η Apple θα απορρίψει τη θύρα Lightning για το iPhone 8, αντικαθιστώντας τη με μία USB-C. Με άλλα λόγια, τα καλώδια που χρησιμοποιείτε επί του παρόντος για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ή για να ακούσετε μουσική, θα καταστούν άχρηστα, καταδικασμένα να μείνουν στα συρτάρι σας για πάντα!
Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να αγοράσετε ένα iPhone
Όπως και οι περισσότερες «καινοτομίες» από την Apple στις μέρες μας, υπάρχει προηγούμενο γι ‘αυτήν. Πριν από το iPhone 5 που ξεκίνησε το 2012, οι συσκευές χρησιμοποιούσαν υποδοχή 30-pin που ταίριαζε στο iPod της. Ήταν ένα ευρύτερο, ηχηρότερο πράγμα από τη θύρα Lightning στα σημερινά iPhones. Πολλά gadgets τρίτων (όπως το πανταχού παρόν iHome) χρησιμοποίησαν αυτό το βύσμα, έτσι προσαρμογείς πωλήθηκαν για να κρατήσουν τους καταναλωτές ήσυχους.Μπορεί ακόμα να βλέπετε τέτοιους συνδέσμους σε παλαιότερους εξοπλισμούς σε γυμναστήρια (τώρα κάπως ξεπερασμένους γιατί η Apple δημιούργησε ένα νέο τύπο καλωδίου πριν από πέντε χρόνια), ή στο ρολόι-ραδιόφωνο στα δωμάτια των ξενοδοχείων.
Αλλά υπάρχουν και καλά νέα: Ένας διακόπτης στο USB-C, θα έφερνε την.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder