Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Το σούπερ «τρένο» που θα κινείται με ταχύτητα 800 χιλιομέτρων

Αυτό είναι το σούπερ «τρένο» που θα κινείται με ταχύτητα 800 χιλιομέτρωνΜια πρώτη ματιά στο νέο «υπερ-τρένο» που θα ταξιδεύει με ταχύτητα 800 χιλιομέτρων την ώρα επιτρέπει το βίντεο που κυκλοφόρησε η κατασκευάστρια εταιρεία Hyperloop Transportation Technologies.
Το Hyperloop βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα και εκτιμάται πως μια μέρα θα μεταφέρει περισσότερους από 160.000 ανθρώπους τη μέρα.
Το βίντεο της εταιρείας του Elon Musk αφήνει να φανεί το design του Hyperloop , το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο του χρόνου.....

pbx8k3lh
Το Hyperloop θα κατασκευαστεί στον Περσικό Κόλπο, όπως γράφει η Daily Mirror, όπου θα μεταφέρει επιβάτες από το Ντουμπάι στο Αμπού Ντάμπι μέσα σε 12 λεπτά.
Η πρώτη δοκιμή αναμένεται μέσα στον Μάιο.
Ο Musk έχει προσπαθήσει να περιγράψει το Hyperloop ως «μια διασταύρωση Concorde, ενός όπλου τύπου railgun κι ενός τραπεζιού για air hockey». Ίσως μια καλύτερη περιγραφή είναι ότι πρόκειται για ένα σύστημα υπερυψωμένων σωλήνων που έχουν την ίδια εφαρμογή μαγνητικής αιώρησης όπως και τα τρένα υπερυψηλών ταχυτήτων.
76wzjhqh
Το τρένο θα αποτελείται από βαγόνια μήκους τριάντα μέτρων και διαμέτρου 2.7 μέτρων που θα μεταφέρει από 28 έως 40 επιβάτες. Το τσεκ ιν θα διαρκεί μόλις 40 δευτερόλεπτα.
«Παρότι η τεχνολογία φέρνει επανάσταση σε....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr