Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Κανείς δεν θέλει να βλέπει τα selfie σας

Μελέτη: Κανείς δεν θέλει να βλέπει τα selfie σαςΔύο ερευνητές στο Μόναχο ανακάλυψαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι, κατά ειρωνεία της τύχης, κανείς δεν θέλει πραγματικά να δει τα selfie σας.
Η Sarah Diefenback και η Lara Christoforakos από το Ludwig-Maximilians-University του Μονάχου δημοσίευσαν μια μελέτη τον Ιανουάριο στο Frontiers in Psychology, με τίτλο “The Selfie Paradox: Nobody Seems to Like Them Yet Everyone Has Reasons to Take Them.”
Από τα 238 άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα, το....
77 τοις εκατό ανέφερε ότι κάνει selfie τουλάχιστον μία φορά το μήνα, και το 49 τοις εκατό είπαν ότι τραβούν από ένα selfie τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Το 2% των ερωτηθέντων ωστόσο, δήλωσε ότι θα ήθελε να δει λιγότερες selfie στα κοινωνικά δίκτυα.
Πολλοί συμφώνησαν επίσης για τις αρνητικές συνέπειες των selfies. Ανέφεραν ότι οι selfies θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αυτοεκτίμηση και να δημιουργήσει μια επιφανειακή εικόνα κάποιου.
Μέχρι τώρα οι αριθμοί δείχνουν ασυμφωνία με τον τίτλο. Ας δούμε τι συνέβη πραγματικά. Στις ερωτήσεις της έρευνας υπήρχαν και πολύ προσωπικά ερωτήματα για το σκέφτονται για την συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Ένα παράδειγμα για την ασυμφωνία που αναφέρουμε παραπάνω υπήρχε στην ερώτηση: τι σκεφτόμαστε για το δικό μας selfie σε σχέση με αυτό που σκεφτόμαστε για τα selfies των άλλων:Το 90 τοις εκατό των συμμετεχόντων σκέφτεται τα selfies των άλλων ως αυτοπροβολή, αλλά μόνο το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr