Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Factory reset σε TV που χτυπήθηκε από ransomware


ransomware ransomwareΑς δούμε όμως πως κατάφερε να διαγράψει το ransomware, και να αναφέρουμε ότι τα παρακάτω απλά βήματα που μπορεί να ισχύουν και για άλλες τηλεοράσεις της Google.
H εταιρεία LG δώρισε για το νέο έτος στον Darren Cauthon κρυφές οδηγίες επαναφοράς της Google TV που χρησιμοποιούσε όταν χτυπήθηκε από ransomware.
Η εταιρεία ζήτησε αρχικά περισσότερα χρήματα από ό, τι κόστιζε η τηλεόραση αλλά υποχώρησε και συμφώνησε να προσφέρει οδηγίες για την επαναφορά της τηλεόρασης όταν ο ....
Cauthon εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο Twitter.
Η τηλεόραση μολύνθηκε από την σύζυγο του Darren Cauthon όταν προσπάθησε να κατεβάσει μια εφαρμογή που υποσχόταν δωρεάν ταινίες. Αντί για αυτή όμως εγκατέστησε το ransomware, που ζητούσε 500 δολάρια για να ξεκλειδώσει το Google TV.
O Cauthon ανέφερε ότι η LG του έδωσε τα βήματα επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν ήθελε να τις αποκαλύψει δημοσίως, καθώς δεν είναι γνωστά ούτε στους τεχνικούς υποστήριξης πελατών της.
Ο Darren Cauthon κατάλαβε ότι η τηλεόρασή του είχε μολυνθεί όταν είδε τα Χριστούγεννα ένα μήνυμα που υποτίθεται ότι ήταν FBI. Το μήνυμα ανέφερε ότι βρέθηκαν ύποπτα αρχεία και ότι ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να πληρώσει ένα πρόστιμο.
Με την τηλεόραση απενεργοποιημένη, τοποθετήστε το δάχτυλο σας στο σύμβολο ρυθμίσεις και στη συνέχεια ένα άλλο δάχτυλο στο πλήκτρο των καναλιών προς τα κάτω (όταν θέλετε να κατεβείτε κανάλια). Στη συνέχεια πάρτε το δάχτυλο από τις ρυθμίσεις, και μετά από το πλήκτρο με τα κανάλια. Μετά περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης για να βρείτε την επιλογή wipe data/ factory reset.
Δείτε το βίντεο που εξηγεί τα βήματα που περιγράψαμε παραπάνω....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder