Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η Yahoo παγιδεύει τους χρήστες που θέλουν να αποχωρήσουν από την υπηρεσία της


dead-yahoomail-Yahoo YahooΑν είστε χρήστης της Yahoo, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποχωρήσετε από αυτή. Οι χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας, εμποδίζονται από να την εγκαταλείψουν και να ενταχθούν στο Google ή άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών e-mail, αφού η εταιρεία απενεργοποίησε μια λειτουργία προώθησης email.Η είδηση είναι ένα σοκ για τους χρήστες που ήδη παραπαίουν μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για τη μαζική παραβίαση δεδομένων, με την οποία οι hacker έχουν πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία και στοιχεία σύνδεσης 500 εκατομμυρίων χρηστών. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η...
Yahoo συμφώνησε να ανιχνεύσει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών της, για λογαριασμό μιας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ το 2015.
Φαίνεται ότι η Yahoo έκανε την αλλαγή σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μια μαζική έξοδο, με αρκετούς χρήστες να αναφέρουν ότι παρατήρησαν πως το χαρακτηριστικό που στέλνει ένα αντίγραφο των εισερχόμενων μηνυμάτων από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, είχε απενεργοποιηθεί στον απόηχο των αποκαλύψεων του hacking.
«Αυτή είναι μια εξαιρετικά ύποπτη χρονική στιγμή,» είπε στο Associated Press o Jason Danner, ένας χρήστης της υπηρεσίας τα τελευταία 18 χρόνια.
Χιλιάδες χρήστες της Yahoo προσπάθησαν να φύγουν από τις υπηρεσίες της, αφού αποκαλύφθηκε ότι η Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Marissa Mayer, υπάκουσε σε μια κυβερνητική οδηγία των ΗΠΑ, για την κατασκευή μυστικού λογισμικού για τη σάρωση εκατοντάδων εκατομμυρίων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σύμφωνα με την αρχική έκθεση του Reuters, η πρωτοβουλία οδήγησε στην αποχώρηση του Alex Stamos, επικεφαλής πληροφοριών ασφαλείας στη Yahoo, τον Ιούνιο του 2015.
Η Yahoo αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την απόφασή της να τερματίσει τη....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr