Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

NSA και FBI σάρωναν όλα τα e-mail της Yahoo

yes-we-scan-zeography Yahoo YahooΤρεις ανώνυμες πηγές δήλωσαν στο Reuters ότι η Yahoo ανέπτυξε ένα προσαρμοσμένο εργαλείο που επέτρεπε στην NSA και το FBI να σαρώνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικό χρόνο για καθορισμένες λέξεις και εκφράσεις. Στη συνέχεια οι υπηρεσίες μπορούσαν να ανακτήσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού όταν έβρισκαν κάτι ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η Yahoo ήταν αποδέκτης διαβαθμισμένων αιτημάτων από τις ....
δύο υπηρεσίες που απαιτούσαν να αναπτύξει αυτό το ειδικό λογισμικό στην αρχή του 2015, το οποίο η εταιρεία ανέπτυξε τελικά τον Μάιο του 2015.
Zeography Deviantart
Οι τρεις πηγές αναφέρουν ότι ενώ η εταιρεία είχε προγραμματίσει αρχικά να κινηθεί κατά των κυβερνητικών αιτημάτων που απαιτούσαν την ανάπτυξη του λογισμικού κατασκοπίας, η νομική υπηρεσία της Yahoo δεν θεώρησε ότι θα κερδίσει την υπόθεση, και έτσι στο τέλος, η διευθύνων σύμβουλος της Yahoo Marissa Mayer έδωσε στο Τεχνικό τμήμα το πράσινο φως για την κατασκευή του εργαλείου κατασκοπίας σε πραγματικού χρόνο.
H Mayer φαίνεται να είχε αποκρύψει όλα τα παραπάνω από τον....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr