Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ φόρτιζε


 ab_338-Samsung SamsungΤις εικόνες της καμένης συσκευής, μοιράστηκε ένας χρήστης που χρησιμοποιούσε το Note 7, στην κορεατική ιστοσελίδα social media Κακάο, οι οποίες φέρεται να έχουν διαγραφεί τώρα. Ο χρήστης ισχυρίστηκε ότι το Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ φόρτιζε.
“Υπήρξε μια ακόμα έκρηξη Galaxy Note 7. Ήταν το τηλέφωνο του φίλου μου. Ένας υπάλληλος της Samsung έλεγξε το site και είναι προς το παρόν σε συνομιλία για την αποζημίωση με τη Samsung. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή του και να αφήνετε το τηλέφωνο μακριά από εσάς κατά τη φόρτιση” λέει το δημοσίευμα.
Ενώ ορισμένοι χρήστες που είδαν το post ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία έμοιαζε αρκετά με το Galaxy Note 7 που αναφέρθηκε να έχει καεί στο πρώτο επεισόδιο, άλλοι υποστήριξαν ότι τα μοντέλα ήταν διαφορετικά.Η πρώτη έκθεση που ανέφερε την ....
έκρηξη του Galaxy Note 7 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στις 24 Αυγούστου, όταν εικόνες δημοσιεύτηκαν από την κατεστραμμένη συσκευή, ενώ ήταν συνδεδεμένο με ένα microUSB στο μετατροπέα USB Type-C.
Το post έλεγε, “To Galaxy Note 7 του συντρόφου μου εξερράγη κατά τη φόρτιση τη νύχτα. Ξύπνησα από την έκρηξη και τη μυρωδιά του καπνού.” Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε τον επίσημο φορτιστή ή κάποιο φθηνότερο μοντέλο.
Πιστεύεται ότι η Samsung Electronics έχει ανακτήσει τη συσκευή, η....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr