Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Facebook, Google, Apple, Dropbox Ποια εταιρεία έχει την πιο δύσκολη συνέντευξη για εργασία


 google-facebookappleamazon-συνέντευξη συνέντευξηΑπό τους 100 μηχανικούς λογισμικού, μόνο το 1 τοις εκατό ανοίγει δική του εταιρεία, ενώ το 99 τοις εκατό πρόκειται να ενταχθεί σε κάποια επιχείρηση τεχνολογίας. Αφού έχουν αποφασίσει να αναλάβουν μια θέση εργασίας σε μια εταιρεία τεχνολογίας, όπως το Facebook, η Google, η Apple ή η Dropbox, το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε αυτούς και μια προσοδοφόρα καριέρα είναι η συνέντευξη.Ποια συνέντευξη όμως είναι η πιο δύσκολη από όλες?....Ο Shankar Joshi, μηχανικός Cloud στην PYPL, προσπαθεί να λύσει αυτό το ερώτημα. Υπήρξε ένας έμπειρος ακτιβιστής έτσι ξέρει για τι πράγμα μιλάει.
«Θα δοκιμάσω να σας απαντήσω με ένα διαφορετικό τρόπο. Η δυσκολία εξαρτάται από την εμπειρία και την τεχνογνωσία του υποψηφίου. Επομένως, ας επικεντρωθούμε στην συνολική εμπειρία των συνεδριών της συνέντευξης. Έχω κάνει δύο συνεντεύξεις με την Dropbox. Δεν θα έλεγα ότι ήταν δύσκολες. Αλλά σίγουρα καλύτερες από ό, τι οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη μέχρι σήμερα. Ήμουν σαφώς σε θέση να απαντήσω στις ερωτήσεις, αλλά θα πρέπει να έχεις κάτι περισσότερο από καλή πρακτική για να βρεις ιδέες για τέτοιες ερωτήσεις. Οι μηχανικοί του DBX είναι πραγματικά σαφείς σε αυτό που ψάχνουν. Θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν η συνέντευξη πήγε καλά ή όχι, πριν ακόμα σας απαντήσουν.
Το Facebook ήταν εκπληκτικά ενδιαφέρον, καθώς οι απαντήσεις στις περισσότερες από τις ερωτήσεις ήταν αρκετά προφανείς. Εγώ προσωπικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά αυτό εξαρτάται απόλυτα από την ομάδα. Η εμπειρία για μερικούς από τους φίλους ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετική.
Η Google. Για να δούμε. Από πού να ξεκινήσω; Μην ξαφνιαστείτε αν πιστεύετε ότι τα πήγατε καλά και στο τέλος να μην πάρετε καμία απάντηση από αυτή. Μπορείτε να διαβάσετε τόνους τέτοιων κακών εμπειριών. Μπορεί να καταλήξετε να κάνετε μια παράξενη συνέντευξη που δεν καταλαβαίνετε τι λέτε. Εγώ ο ίδιος γνωρίζω τρία άτομα που είχαν τέτοιες εμπειρίες παρά το γεγονός ότι ήταν φανταστικοί προγραμματιστές. Ανακεφαλαιώνοντας, συγκρίνοντας τις εμπειρίες έχουμε – Dropbox> Facebook> Google.»
Ένας άλλος χρήστης Quora, η Jessica Shu που είναι οικότροφος στο Google Chrome λέει ότι:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr