Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα υπηρεσία για ασφαλείς, ψηφιακές συναλλαγές


Το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι εμπόρου ανακοίνωσε η Warply, μια νέα λύση για native mobile payments για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και αναζητούν μια υπηρεσία εύκολη, άμεση και οικονομική.
To WarplyPay είναι ένα cloud based payment service, που δίνει τη δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή/χρήστη να «γεμίσει» χρήματα το ψηφιακό του πορτοφόλι μέσα στην..
εφαρμογή του εμπόρου και να ολοκληρώσει τις αγορές του, ξοδεύοντας από το υπόλοιπο που έχει διαθέσιμο εκεί, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει στο κινητό του κάποια άλλη εφαρμογή ή να ανοίξει άλλο webpage.
Επιπλέον προσφέρει δυνατότητα εξαργύρωσης ηλεκτρονικών κουπονιών, δωροκαρτών, συλλογή και εξαργύρωση πόντων επιβράβευσης, καθώς και υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Όλα αυτά μέσα από την ίδια υπηρεσία, πιστοποιημένη κατά ISO 27001 και PCI-DSS και προσφέροντας ασφάλιση πιστωτικού κινδύνου μέχρι το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ.
Με το WarplyPay η διαδικασία για τις online συναλλαγές μέσω κινητού.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com