Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σας παρουσιάζουμε την αλήθεια πίσω από πέντε μεγάλους μύθους γύρω από τη φόρτιση


 1021424-fortisi_680-φόρτιση φόρτισηΣχεδόν όλοι έχουμε ένα smartphone στις μέρες μας, το οποίο χρησιμοποιούμε κυρίως για να έχουμε πρόσβαση στους λογαριασμούς μας στα social media, τα e-mail, τα παιχνίδια, τις ειδήσεις και πολλά ακόμα. Σε ένα τέτοιο σενάριο, μπορεί να γίνει εφιάλτης μερικές φορές όταν η μπαταρία του smartphone μας τελειώνει ξαφνικά όταν τη χρειαζόμαστε περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, η φόρτιση των smartphones τακτικά σε καθημερινή βάση έχει γίνει μια αναγκαιότητα. Επίσης,.... καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό να καταλάβουμε πώς πρέπει να προσέχουμε τη μπαταρία του smartphone μας και να επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής της!
Ενώ οι μπαταρίες των smartphone έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας τες πιο έξυπνες και πιο εύκολες στη διαχείριση, οι μύθοι πίσω από τη φόρτιση δεν υποχωρούν.
Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε την αλήθεια πίσω από πέντε μεγάλους μύθους γύρω από τη φόρτιση.
Μύθος 1: Μην χρησιμοποιείτε το smartphone σας, ενώ φορτίζει
Αλήθεια: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ενώ φορτίζει, εφ ‘όσον χρησιμοποιείτε έναν καλής ποιότητας φορτιστή που είναι σε καλή κατάσταση. Με άλλα λόγια, εφ ‘όσον δεν χρησιμοποιείτε έναν μη αυθεντικό φορτιστή, μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας.
Μύθος 2: Η χρήση off-brand ή φορτιστών που δεν είναι μάρκα, θα καταστρέψει τη μπαταρία του smartphone σας
Αλήθεια: Σε ένα βαθμό! Ενώ οι φορτιστές χωρίς εμπορικό σήμα ή με λευκή ετικέτα είναι καλοί, είναι οι φθηνές απομιμήσεις φορτιστών που θα πρέπει να αποφευχθούν με κάθε κόστος. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι αν ο φορτιστής πωλείται σε ένα αξιόπιστο κατάστημα, τότε είναι ασφαλής (όλοι οι φορτιστές με μη-εμπορικό σήμα που έχουν εγκριθεί από διοικητικό όργανο). Να σημειωθεί ότι ενώ οι off-brand φορτιστές δεν είναι προφανώς τόσο καλοί όσο οι επίσημοι, λειτουργούν μια χαρά.
Μύθος 3: Μην αφήνετε το smartphone σας να φορτίζει όλη τη νύχτα, καθώς αυτό καταστρέφει τη μπαταρία
Αλήθεια: Το smartphone σας είναι πιο έξυπνο από ό, τι νομίζετε. Μόλις είναι πλήρως φορτισμένο σταματάει τη φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία ούτε καν χρησιμοποιείται. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα διαρκέσει περισσότερο αν κρατάτε το smartphone σας φορτισμένο μεταξύ 40% και 80%.
Μύθος 4: Το να σβήνετε το smartphone σας είναι καλό για την μπαταρία του
Αλήθεια: Ακόμη και ένα μηχάνημα χρειάζεται διαλείμματα, όπως οι άνθρωποι. Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οι ειδικοί συμφωνούν ότι σβήνοντας το smartphone σας, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, βοηθάει να διατηρείται η μπαταρία του περισσότερο, ειδικά όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ.
Μύθος 5:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr