Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τα Windows 10 μια αποτυχία σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft


windows-10-Microsoft MicrosoftΤα Windows 10 – μια αποτυχία σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft – έχουν προωθηθεί από την εταιρεία προς όλες τις πιθανές οδούς. Πλήρωσε ακόμα και $ 10.000 σε μια γυναίκα που ήταν απογοητευμένη λόγω της αυτόματης αναβάθμισης σε Windows 10.
Η Redmond όμως δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο το παρατράβηξε μέχρι πρότινος.ύο αγωγές έχουν κατατεθεί εναντίον της Microsoft για τις αμφισβητήσιμες τακτικές αναβάθμισης όπως να αναγκάζουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν τα Windows 10 ή να κάνουν την εγκατάσταση χωρίς τη συγκατάθεση των χρηστών σε ορισμένες περιπτώσεις.Μία από τις δύο αγωγές που κατατέθηκαν στο ....
Περιφερειακό Δικαστήριο της Φλόριντα, ισχυρίζεται ότι η αναβάθμιση σε Windows 10 «παραβιάζει τους νόμους που διέπουν τις αυτόκλητες ηλεκτρονικές διαφημίσεις, καθώς και τις απαγορεύσεις της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου σχετικά με παραπλανητικές και αθέμιτες πρακτικές.»
“Το σχέδιο μάρκετινγκ της Microsoft υπολείπεται ορισμένων τακτικών προστασίας που πρέπει να παρέχει” δήλωσε ο ενάγων. Η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο από τους Ahmad Abdulreda, Al Khafaji και Robert Stahl.
Η άλλη αγωγή κατατέθηκε στη Haifa του Ισραήλ, τον περασμένο μήνα, για την εγκατάσταση των Windows 10, χωρίς τη συγκατάθεση των χρηστών, παραβιάζοντας την ισραηλινή νομοθεσία για τους υπολογιστές.
Η εταιρεία εξακολουθεί να αισθάνεται αυτοπεποίθηση από την πλευρά της ότι θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί το έργο της μπροστά στο νόμο.
Περιστατικά αυτόματης αναβάθμισης των....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr