Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

VisualRuler:Μετρήσετε εύκολα τα αντικείμενα

VisualRuler VisualRuler VisualRuler visualrulerΚάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί να μετρήσετε κάτι και το πιθανότερο είναι να μην κουβαλάτε κάποιο χάρακα ή κάποιο μέτρο μαζί σας, αλλά μην ανησυχείτε υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό ακριβώς τον λόγο. Η εν λόγω εφαρμογή με την ονομασία VisualRuler, σας δίνει μια αξιοπρεπή εκτίμηση των διαστάσεων ενός αντικειμένου χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας.
Να πώς λειτουργεί:....

Για να δώσετε στην εφαρμογή ένα σημείο αναφοράς για την κλίμακα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια πιστωτική κάρτα ή κάποιο πορτοφόλι στο ίδιο μέγεθος, το τοποθετείτε παράλληλα με το αντικείμενο που θέλετε να μετρήσετε και στη συνέχεια να τραβάτε μια φωτογραφία. Οι πιστωτικές κάρτες έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος γι’ αυτό ακριβώς είναι κατάλληλες ως αναφορά της κλίμακας. Η φωτογραφία δεν θα φύγει από την συσκευή σας οπότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ασφαλείας.
Στη συνέχεια, κάνετε drag & drop τις γραμμές μέτρησης στην κάρτα και στο αντικείμενο που θέλετε να μετρήσετε. Μπορεί να μην σας δώσει την ακριβή μέτρηση αλλά σίγουρα θα σας δώσει μια αξιοπρεπή εκτίμηση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προορίζεται μόνο για τη μέτρηση των αντικειμένων που βρίσκονται πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια.
Επειδή ακριβώς χρησιμοποιεί μια κάρτα ή ένα πορτοφόλι στο ίδιο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr